Συνεντεύξεις / Άρθρα

 

ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ ψήφισαν το 3ο μνημόνιο με τις συνέπειες να έχουν γονατίσει το λαό και το κρίσιμο είναι ποιος θα είναι απέναντι στην επόμενη αντιλαϊκή κυβέρνηση. Η επιλογή του ΚΚΕ δίνει δύναμη την επόμενη μέρα, τόνισε ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στην Α' Αθήνας.

Χρειάζεται εγρήγορση για τις εξελίξεις στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο και παράλληλα αυτές πρέπει να αποτελέσουν κριτήριο ψήφου, σημείωσε η Λιάνα Κανέλλη, υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ, μιλώντας το πρωί της Τετάρτης στον «Alpha».

Θέλουμε ένα δυνατό ΚΚΕ ώστε οι εργαζόμενοι και συνολικά ο λαός να βγούνε μπροστά διεκδικώντας και αυτά που χάθηκαν αλλά και δικαιώματα με βάση τις σύγχρονες ανάγκες, τόνισε ο Αλέκος Περράκης, υποψήφιος βουλευτής στην Α' Αθηνών με το ΚΚΕ, μιλώντας, το μεσημέρι της Δευτέρας 1 Ιούλη σε εκπομπή της «ΕΡΑ».

Στις εξελίξεις στα ζητήματα εξωτερικής πολιτικής, ιδιαίτερα στα ελληνοτουρκικά και στη συμφωνία των Πρεσπών, αναφέρθηκε η υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη, μιλώντας σήμερα Δευτέρα 1η Ιούλη στον τηλεοπτικό σταθμό «Star». Τόνισε επίσης την ανάγκη υπερψήφισης του ΚΚΕ, που είναι το μόνο κόμμα που στηρίζεται στο λαό.

«Ο λαός έχει λόγους να εμπιστευτεί το ΚΚΕ γιατί είναι ένα κόμμα που γνωρίζει ότι ήταν δίπλα του σε όλες τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις στην κατεύθυνση υπεράσπισης και διεύρυνσης των δικαιωμάτων και είναι σίγουρος ότι αυτό που θα ψηφίσει σε αυτές τις εκλογές θα είναι και το επόμενο διάστημα», σημείωσε μεταξύ άλλων στην παρέμβασή του στην ΕΡΤ1, ο ...

«Με τα όσα έχει περάσει η Ελλάδα την τελευταία δεκαετία, θεωρώ αδιανόητο να μην πάει καλύτερα το ΚΚΕ σε αυτές τις εκλογές», υπογράμμισε στην παρέμβασή του στο «Action 24» ο Γιάννης Καραλής, υποψήφιος βουλευτής του Κόμματος στην Α' Αθήνας.

Κάλεσμα στους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα να ενισχύσουν το ΚΚΕ γιατί έτσι θα ενισχύσουν και την πάλη τους απηύθυνε η Γιώτα Ταβουλάρη, μέλος της ΚΕ του Κόμματος και υποψήφια βουλευτής Α' Αθηνών σε συνέντευξή της στην ΕΡΤ1 την Τετάρτη 26 Ιούνη 2019.