Συνεντεύξεις / Άρθρα

 

Οι ψήφοι προς το ΚΚΕ θα κατατεθούν σε κινητοποιήσεις που πρέπει να γίνουν απέναντι στις συνέπειες της αντιλαϊκής πολιτικής και γι' αυτό δεν θα υπάρχει περίοδος χάριτος, τόνισε ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, μιλώντας την Κυριακή το βράδυ στην τηλεόραση του «ΣΚΑΪ».

Ένα είναι σίγουρο: Το ΚΚΕ τις ψήφους που πήρε θα τις καταθέσει στα εργοστάσια, στα γραφεία, στα σχολεία και τις σχολές, στα χωράφια, εκεί που θα δίνεται ο πραγματικός αγώνας απέναντι στις πολυεθνικές, το μεγάλο κεφάλαιο, που τσεπώνουν τα πολλά λεφτά, τόνισε η Λιάνα Κανέλλη μιλώντας στον «ALPHA TV».

Πλέον μπαίνουμε στην επόμενη μέρα, με τη φανερή ατζέντα της ΝΔ, με το αυριανό Γιούρογκρουπ και την εποπτεία από Σεπτέμβρη, σημείωσε ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, σε παρέμβασή του στον «ΑΝΤ1», επισημαίνοντας ότι σε αυτές τις συνθήκες είναι σημαντική η ανάδειξη του ΚΚΕ σε σταθερή πολιτική δύναμη, αλλά χρειάζεται η ενίσχυση του...

Τα πρώτα αποτελέσματα των εκλογών αναδεικνύουν το γεγονός ότι το ΚΚΕ είναι σταθερά εμπεδωμένο στη συνείδηση του ελληνικού λαού, τόνισε η Λιάνα Κανέλλη, υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ στην Α' Αθήνας, μιλώντας την Κυριακή 7 Ιούλη στην τηλεόραση του «ΣΚΑΪ».

«Το ΚΚΕ λέει καθαρά: "Εμείς είμαστε ο πραγματικός αντίπαλος της ΝΔ, είμαστε το μόνο κόμμα απέναντι σε τέσσερα μνημονιακά και δύο φασιστικά, άρα και η επιλογή για έναν κόσμο αριστερό, δημοκράτη, προοδευτικό είναι ΚΚΕ».

Στόχος του ΚΚΕ είναι να υπάρχει ένας ισχυρός αντίπαλος στην επόμενη κυβέρνηση και αυτός είναι το ΚΚΕ, τόνισε ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, μιλώντας στο βράδυ της Πέμπτης στο κανάλι «Action 24».

Μία εφ' όλης της ύλης συζήτηση με το Μιχάλη Λεάνη και το Μπάμπη Χριστόγλου, είχε το μεσημέρι της Πέμπτης στην εκπομπή «Μπαμ και Κάτω» του Sport Fm, ο αθλητικογράφος Γιάννης Καραλής, υποψήφιος με το ΚΚΕ στην Α' Αθήνας.

ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ ψήφισαν το 3ο μνημόνιο με τις συνέπειες να έχουν γονατίσει το λαό και το κρίσιμο είναι ποιος θα είναι απέναντι στην επόμενη αντιλαϊκή κυβέρνηση. Η επιλογή του ΚΚΕ δίνει δύναμη την επόμενη μέρα, τόνισε ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στην Α' Αθήνας.