Ομιλίες / Δηλώσεις / Δελτία Τύπου

 

Τα καταστήματα της οδού Αθηνάς και τη Βαρβάκειο αγορά επισκέφτηκε το πρωί της Πέμπτης 28 Μάη αντιπροσωπεία της "Λαϊκής Συσπείρωσης" Αθήνας με επικεφαλής τον Νίκο Σοφιανό, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και δημοτικό σύμβουλο.

Με επιστολή τους προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Αθήνας, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης εξέφρασαν την αναγκαιότητα να συμμετάσχουν και σύλλογοι των εργαζομένων του πολιτισμού όταν θα συζητηθεί το θέμα για τη λήψη μέτρων για τον πολιτισμό από το Δήμο της Αθήνας.

Το νεοσύστατο Πολυδύναμο Κέντρο Αστέγων επισκέφτηκε σήμερα το πρωί ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και Δημοτικός Σύμβουλος μαζί με τη Λυδία Βέρα, διαμερισματική σύμβουλο και εκπρόσωπο της Λαϊκής Συσπείρωσης στο ΔΣ του ΚΥΑΔΑ.

Σε συνέχεια των παρεμβάσεων τους, οι δημοτικοί και διαμερισματικοί σύμβουλοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Αθήνας επισκέφτηκαν χώρους στους οποίους οι εργαζόμενοι του Δήμου δίνουν μάχη στην πρώτη γραμμή για την προστασία των κατοίκων και τη στήριξη των ευάλωτων ομάδων.

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης Αθήνας Νίκος Σοφιανός, Στέλιος Λάμπρου, Χάρης Βουρδουμπάς και Βούλα Παναγή απέστειλαν σήμερα Τετάρτη 29 Απριλίου επιστολή προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Χρ. Τεντόμα με την οποία ζητούν την έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με αφορμή την ψηφοφορία στη Βουλή την ερχόμενη Τρίτη 5...

Με σύνθημα «Κανένας φόβος - κανένας μόνος του» επισκέφτηκαν το πρωί της Μ. Πέμπτης 16/4 το Γηροκομείο Αθηνών αντιπρόσωποι της Ομάδας Γυναικών 7ου Διαμερίσματος (ΟΓΕ) και της Επιτροπής Νέων Εργαζομένων και Ανέργων 1ου και 7ου Διαμερίσματος. Στην αντιπροσωπεία συμμετείχαν επίσης οι εκλεγμένοι με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» σύμβουλοι στον Δήμο Αθήνας και το...

Η δημοτική Αρχής της Αθήνας ξηλώνει πανό του ΚΚΕ με αιτήματα για μέτρα προστασίας των εργαζομένων γεγονός που προκάλεσε την παρέμβαση του δημοτικού συμβούλου της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Αθήνας, Στέλιου Λάμπρου, στον αντιδήμαρχο Καθαριότητας.

Με σχετική επιστολή τους, προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αθηναίων, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης Αθήνας διεκδικούν να πραγματοποιούνται οι συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου με τηλεδιάσκεψη και όχι δια περιφοράς.