Ομιλίες / Δηλώσεις / Δελτία Τύπου

 

Με τακτική πλήρους απαξίωσης των συλλογικών διαδικασιών από μέρους της δημοτικής Αρχής, παρουσιάστηκε στη χθεσινή συνεδρίαση του ΔΣ του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού & Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) το Σχέδιο της νέας τιμολογιακής πολιτικής του που θα εφαρμοστεί από το Σεπτέμβρη του 2020.

Αποσπάσματα από την ομιλία του Νίκου Σοφιανού στην εκδήλωση με θέμα «Με την τέχνη του αγώνα πιο δυνατοί, προχωράμε» που οργάνωσε την Τρίτη 14 Ιουλίου, στην Τεχνόπολη στο Γκάζι, η Τομεακή Οργάνωση Καλλιτεχνών της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ.

Η υποχρεωτική δίχρονη προσχολική εκπαίδευση, ένα υπερώριμο αίτημα και μια σύγχρονη παιδαγωγική ανάγκη της εποχής, ξεκίνησε να εφαρμόζεται από τη σχολική χρονιά 2018-2019 στη χώρα μας, με προοπτική εντός 3ετίας να έχει εφαρμοστεί σε όλους τους δήμους της χώρας. Ο δήμος Αθηναίων εξαιρέθηκε τόσο την πρώτη όσο και τη δεύτερη χρονιά εφαρμογής γιατί δεν...

Σε εκδήλωση για το «μεγάλο περίπατο» μίλησε ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην Αθήνα, που διοργάνωσε η ΤΟ Επισιτισμού - Τουρισμού της ΚΟ Αττικής.

Τοποθέτηση της Λαϊκής Συσπείρωσης Αθήνας στο ΔΣ της "Τεχνόπολης" για την Προγραμματική Σύμβαση "Για την Ενοποίηση, τον Εμπλουτισμό και την Ανάδειξη του Πολιτιστικού Ιστού της Αθήνας"

Συνάντηση με εκπροσώπους των εργαζομένων στον Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) πραγματοποίησε την Παρασκευή 26 Ιουνίου ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και δημοτικός σύμβουλος, μαζί με τον Χάρη Βουρδουμπά, δημοτικό σύμβουλο, τον Θεοδόση Μπενάτο και την Ελπίδα Νασιοπούλου, εκπροσώπους στο ΔΣ του...

Είναι προφανές ότι η Δημοτική Αρχή προεκλογικά "έπαιξε" με τα αισθήματα του κόσμου του Παναθηναϊκού, προκειμένου να αποκομίσει πολιτικά οφέλη. Είναι προφανές επίσης ότι όλο αυτό το διάστημα υπήρξαν συναντήσεις και συμφωνίες, χωρίς ποτέ να ενημερωθεί πραγματικά και ουσιαστικά ο λαός της Αθήνας και οι παρατάξεις στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Τα καταστήματα της οδού Αθηνάς και τη Βαρβάκειο αγορά επισκέφτηκε το πρωί της Πέμπτης 28 Μάη αντιπροσωπεία της "Λαϊκής Συσπείρωσης" Αθήνας με επικεφαλής τον Νίκο Σοφιανό, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και δημοτικό σύμβουλο.