Ομιλίες / Δηλώσεις / Δελτία Τύπου

 

Σε συγκέντρωση της Τομεακής Οργάνωσης ΕΒΕ Αττικής του ΚΚΕ στα γραφεία της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας μίλησε το απόγευμα της Τετάρτης 22 Μαΐου ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ & δημοτικός σύμβουλος Αθήνας, ενόψει και των Ευρωεκλογών στις 9 Ιούνη.

Σε συγκέντρωση στην πλατεία Φειδά της Ριζούπολης μίλησε το βράδυ της Πέμπτης ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ & δημοτικός σύμβουλος Αθήνας. Χαιρετισμό απηύθυνε η υποψήφια ευρωβουλευτής Κωνσταντίνα Κούνεβα.

Σε μια μαζική μαχητική συγκέντρωση του ΚΚΕ που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 19 Μαΐου στο θεατράκι της Φωκίωνος Νέγρη στην Κυψέλη μίλησαν ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ & δημοτικός σύμβουλος Αθήνας και ο Γιώργος Στεφανάκης, υποψήφιος ευρωβουλευτής.

"Επισκεφτήκαμε μαζί με συντρόφους εικαστικούς την έκθεση Comicdom που λειτουργεί στην Τεχνόπολη, συζητήσαμε με δημιουργούς και ανταλλάξαμε σκέψεις. Ο προβληματισμός, η ανησυχία, οι ευαισθησίες αποτυπώνονται σε αυτή την πρωτότυπη, αλλά και τόσο πρωτοποριακή δημιουργία και αποτελούν υλικό για να σκεφτεί και να δράσει ο κόσμος.

«Ακόμα μία φορά επιβεβαιώνεται ότι ο νέος Δήμαρχος Αθηναίων "τα δίνει όλα" για να τρέξει πιο fast και από fast track τις διαδικασίες για την υλοποίηση του σχεδίου της Διπλής Ανάπλασης. Ένα πρότζεκτ που δεν αφορά τους κατοίκους της Αθήνας, αλλά αφορά επιχειρηματικά συμφέροντα, την ανώνυμη ποδοσφαιρική εταιρεία, τις τράπεζες.

Εκδήλωση με θέμα «Να προχωρήσουν άμεσα τα αντιπλημμυρικά έργα σε Κηφισό και Ποδονίφτη με συνολική ανάπλαση του πάρκου Ποδονίφτη από Τρεις Γέφυρες έως Περισσό» πραγματοποίησε την Κυριακή 31 Μαρτίου η «Λαϊκή Συσπείρωση» Αθήνας, στο γήπεδο των «3 αστέρων» στο πάρκο Ποδονίφτη.

Το ενδιαφέρον των ανθρώπων από το ευρύ φάσμα του αθλητικού κόσμου που έδωσε βροντερό παρών κέντρισε η σημαντική εκδήλωση η εκδήλωση που διοργάνωσαν η ΚΟ Αττικής και το Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού της ΚΕ του ΚΚΕ, με θέμα «Ο Αθλητισμός ως δημόσιο και κοινωνικό αγαθό. Ο ρόλος του αθλητικού σωματείου σήμερα», στο Αμφιθέατρο «Αντώνης Τρίτσης»...

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» Αθήνας σας καλεί στην εκδήλωση που διοργανώνει την Κυριακή 31 Μαρτίου, με θέμα «Να προχωρήσουν άμεσα τα αντιπλημμυρικά έργα σε Κηφισό και Ποδονίφτη με συνολική ανάπλαση του πάρκου Ποδονίφτη από Τρεις Γέφυρες έως Περισσό».

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» Αθήνας καλεί στην εκδήλωση που διοργανώνει την Κυριακή 31 Μαρτίου, με θέμα «Να προχωρήσουν άμεσα τα αντιπλημμυρικά έργα σε Κηφισό και Ποδονίφτη με συνολική ανάπλαση του πάρκου Ποδονίφτη από Τρεις Γέφυρες έως Περισσό».