Ομιλίες / Δηλώσεις / Δελτία Τύπου

 

Το απόγευμα της Τετάρτης 3 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε απολύμανση στο κτίριο της Διοίκησης του ΔΒΑ στα Σεπόλια λόγω επιβεβαιωμένου κρούσματος COVID-19 σε εργαζόμενο στον χώρο, σύμφωνα με την ενημέρωση που είχαμε από την Πρόεδρο του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών.

Λίγες μόλις μέρες μετά την πολυδιαφημισμένη εξαγγελία του Δημάρχου για την αξιοποίηση εγκαταλελειμμένων κτιρίων από τον Δήμο της Αθήνας, σήμερα το πρωί κατέρρευσε ένα τμήμα του κτιρίου της βίλας Δρακόπουλου, διατηρητέου κτιρίου στη συμβολή των οδών Πατησίων και Σαρανταπόρου στα Πατήσια.

Το θέμα θα τεθεί προ ημερήσιας διάταξης από τους Δημοτικούς Συμβούλους της Λαϊκής Συσπείρωσης Αθήνας στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 1 Φλεβάρη 2021.

Την άμεση εξόφληση των εργαζομένων στις Παιδικές Εξοχές του Δήμου Αθηναίων το 2019 ζητούν με επανακατάθεση Ερώτησης προς τον υπουργό Εσωτερικών οι βουλευτές του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη, Γιάννης Γκιόκας, Χρήστος Κατσώτης και Διαμάντω Μανωλάκου.

Δώδεκα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την εν ψυχρώ δολοφονία του 15χρονου Αλ. Γρηγορόπουλου και ολιγομελής αντιπροσωπεία της ΚΝΕ, της Συντονιστικής Επιτροπής Μαθητών Αθήνας και εκ μέρους της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Αθήνας, η Βούλα Παναγή, δημοτική σύμβουλος Αθήνας επιχείρησε το πρωί να αφήσει ένα λουλούδι, στη συμβολή των οδών Τζαβέλλα και...

Σε λίμνη έχουν μετατραπεί πολλές περιοχές της Αθήνας. Μια από τις πολλές εικόνες αποτελεί και ο κάθετος στην οδό Αντιγόνης πεζόδρομος, δίπλα στην Ακαδημία Πλάτωνος, περιοχή όπου οι κάτοικοι πληρώνουν πανάκριβα δημοτικά τέλη, αλλά δεν υπάρχουν κατάλληλες υποδομές αποχέτευσης ομβρίων & υδάτων.