Ομιλίες / Δηλώσεις / Δελτία Τύπου

 

Σε εκδήλωση για το «μεγάλο περίπατο» μίλησε ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην Αθήνα, που διοργάνωσε η ΤΟ Επισιτισμού - Τουρισμού της ΚΟ Αττικής.

Τοποθέτηση της Λαϊκής Συσπείρωσης Αθήνας στο ΔΣ της "Τεχνόπολης" για την Προγραμματική Σύμβαση "Για την Ενοποίηση, τον Εμπλουτισμό και την Ανάδειξη του Πολιτιστικού Ιστού της Αθήνας"

Συνάντηση με εκπροσώπους των εργαζομένων στον Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) πραγματοποίησε την Παρασκευή 26 Ιουνίου ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και δημοτικός σύμβουλος, μαζί με τον Χάρη Βουρδουμπά, δημοτικό σύμβουλο, τον Θεοδόση Μπενάτο και την Ελπίδα Νασιοπούλου, εκπροσώπους στο ΔΣ του...

Είναι προφανές ότι η Δημοτική Αρχή προεκλογικά "έπαιξε" με τα αισθήματα του κόσμου του Παναθηναϊκού, προκειμένου να αποκομίσει πολιτικά οφέλη. Είναι προφανές επίσης ότι όλο αυτό το διάστημα υπήρξαν συναντήσεις και συμφωνίες, χωρίς ποτέ να ενημερωθεί πραγματικά και ουσιαστικά ο λαός της Αθήνας και οι παρατάξεις στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Τα καταστήματα της οδού Αθηνάς και τη Βαρβάκειο αγορά επισκέφτηκε το πρωί της Πέμπτης 28 Μάη αντιπροσωπεία της "Λαϊκής Συσπείρωσης" Αθήνας με επικεφαλής τον Νίκο Σοφιανό, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και δημοτικό σύμβουλο.

Με επιστολή τους προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Αθήνας, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης εξέφρασαν την αναγκαιότητα να συμμετάσχουν και σύλλογοι των εργαζομένων του πολιτισμού όταν θα συζητηθεί το θέμα για τη λήψη μέτρων για τον πολιτισμό από το Δήμο της Αθήνας.

Το νεοσύστατο Πολυδύναμο Κέντρο Αστέγων επισκέφτηκε σήμερα το πρωί ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και Δημοτικός Σύμβουλος μαζί με τη Λυδία Βέρα, διαμερισματική σύμβουλο και εκπρόσωπο της Λαϊκής Συσπείρωσης στο ΔΣ του ΚΥΑΔΑ.

Σε συνέχεια των παρεμβάσεων τους, οι δημοτικοί και διαμερισματικοί σύμβουλοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Αθήνας επισκέφτηκαν χώρους στους οποίους οι εργαζόμενοι του Δήμου δίνουν μάχη στην πρώτη γραμμή για την προστασία των κατοίκων και τη στήριξη των ευάλωτων ομάδων.