Ομιλίες / Δηλώσεις / Δελτία Τύπου

 

«Αυτή η μεγάλη εκδήλωση του Φεστιβάλ στην Ικαρία δείχνει τους ακατάλυτους δεσμούς του νησιού με το κόμμα του αλλά και την ανάγκη πιο αποφασιστικά να δουλέψουμε για την ανανέωση τους με τον πιο σίγουρο τρόπο, με γερή και μαζική οργάνωση της ΚΝΕ με οργανώσεις στα Γυμνάσια και Λύκεια του νησιού.

Περιοδεία στον καταυλισμό προσφύγων στον Ελαιώνα, πραγματοποίησε αντιπροσωπεία του ΚΚΕ με επικεφαλής Νίκο Σοφιανό, μέλος του ΠΓ της ΚΕ και δημοτικό σύμβουλο Αθήνας, εκλεγμένο με τη «Λαϊκή Συσπείρωση». Η αντιπροσωπεία συναντήθηκε με την αντιδήμαρχο Μελίνα Δασκαλάκη.

Τις τραγικές συνέπειες της ελλιπούς αντιπλημμυρικής θωράκισης της πόλης αναδεικνύουν για άλλη μια φορά οι εικόνες από τις γειτονιές της Αθήνας, όπου αρκετοί δρόμοι παρέμειναν απροσπέλαστοι για ώρες έπειτα από τη βροχή της Παρασκευής.

Με την ψήφιση της Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του Υπουργείου Πολιτισμού και του Δήμου Αθηναίων για την «Ανάπλαση του χώρου της Ακαδημίας Πλάτωνα» καταργείται το ένα (1) από τα συνολικά τρία (3) γήπεδα ποδοσφαίρου που εξυπηρετούν τα ερασιτεχνικά σωματεία της Αθήνας.

Το απόγευμα της Τετάρτης 3 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε απολύμανση στο κτίριο της Διοίκησης του ΔΒΑ στα Σεπόλια λόγω επιβεβαιωμένου κρούσματος COVID-19 σε εργαζόμενο στον χώρο, σύμφωνα με την ενημέρωση που είχαμε από την Πρόεδρο του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών.

Λίγες μόλις μέρες μετά την πολυδιαφημισμένη εξαγγελία του Δημάρχου για την αξιοποίηση εγκαταλελειμμένων κτιρίων από τον Δήμο της Αθήνας, σήμερα το πρωί κατέρρευσε ένα τμήμα του κτιρίου της βίλας Δρακόπουλου, διατηρητέου κτιρίου στη συμβολή των οδών Πατησίων και Σαρανταπόρου στα Πατήσια.