Συνεντεύξεις / Άρθρα

 

Στην αντιλαϊκή κυβερνητική πολιτική υπάρχει η μαχητική αντιπολίτευση του λαού που διεκδικεί την ικανοποίηση των αναγκών του, επισήμανε μεταξύ άλλων ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ & δημοτικός σύμβουλος Αθήνας, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Real FM» το πρωί της Τετάρτης 28 Φλεβάρη, από την απεργιακή συγκέντρωση στα Προπύλαια.

Για νέο σίριαλ στον κατήφορο του πολιτικού εκφυλισμού στον ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ & δημοτικός σύμβουλος Αθήνας, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΑ το πρωί της Παρασκευής 23 Φλεβάρη, σημειώνοντας όμως ότι πέρα από τα πρόσωπα και τις ίντριγκες, αυτή την περίοδο ο ΣΥΡΙΖΑ διαγκωνίζεται με το ΠΑΣΟΚ σε έναν...

Η κυβέρνηση «έχει φάει πολλές ήττες», τόνισε ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ & δημοτικός σύμβουλος Αθήνας, αναφερόμενος στις κινητοποιήσεις των αγροτών και των φοιτητών, αλλά και την πανεργατική απεργία στις 28 Φλεβάρη.

Τα αιτήματα των αγροτών είναι δίκαια, έχουν τη δύναμη να πιέσουν την κυβέρνηση και έχουν την πλειοψηφία του λαού με το μέρος τους, τόνισε ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ & δημοτικός σύμβουλος Αθήνας, μιλώντας το πρωί της Τετάρτης 7 Φλεβάρη στην ΕΡΤ1.

Εμπαιγμό απέναντι στους φτωχούς αγρότες «οι οποίοι ανάγκασαν την κυβέρνηση απ' τα περί μειοψηφιών και υποκινούμενων που έλεγε στην αρχή, μετά να μιλήσει για δίκαια αιτήματα, μετά να προσπαθήσει λέει να δώσει», χαρακτήρισε τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού για τους αγρότες ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ & δημοτικός σύμβουλος Αθήνας,...

Το νομοσχέδιο για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια δε θα περάσει, η συντριπτική πλειοψηφία της νεολαίας είναι αντίθετη, οι φοιτητές είναι στον δρόμο και προγραμματίζουν νέες διαδηλώσεις τόνισε ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ & δημοτικός σύμβουλος Αθήνας μιλώντας το πρωί της Κυριακής 28 Γενάρη στον τηλεοπτικό σταθμό «OPEN».

Τις έννοιες πατρότητα - μητρότητα που προωθεί η κυβέρνηση της ΝΔ, καταργεί απόφαση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου για το πιστοποιητικό γονεϊκής σχέσης που ψηφίστηκε στο Ευρωκοινοβούλιο τον περασμένο Δεκέμβρη, με τις ψήφους και του ΣΥΡΙΖΑ, επισήμανε μεταξύ άλλων ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ & δημοτικός σύμβουλος Αθήνας, μιλώντας...

Τον αντιδραστικό χαρακτήρα του νομοσχεδίου για τη δημιουργία ιδιωτικών Πανεπιστημίων σε βάρος των δημόσιων Πανεπιστημίων αλλά και των παιδιών των λαϊκών οικογενειών, επισήμανε ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ & δημοτικός σύμβουλος Αθήνας, μιλώντας το πρωί της Τετάρτης 17 Γενάρη στο κανάλι «ΔΙΟΝ TV».

Αντιδραστική τομή που θα μετατρέψει την πανεπιστημιακή εκπαίδευση σε πανεπιστημιακή αγορά χαρακτήρισε τον σχεδιασμό της κυβέρνησης για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και δημοτικός σύμβουλος Αθήνας, μιλώντας στο ραδιόφωνο «Real FM» το πρωί της Πέμπτης 11 Γενάρη.

Σε πανεπιστημιακή αγορά πτυχίων, μετατρέπει την ανώτατη εκπαίδευση η κυβέρνηση με το νομοσχέδιο για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια. Γι αυτή την αντιδραστική τομή η κυβέρνηση στηρίζεται και στα «άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε» του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ, επισήμανε μεταξύ άλλων ο Νίκος Σοφιανός μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ & δημοτικός σύμβουλος Αθήνας, μιλώντας...