Περιοδεία σε καταστήματα και καφετέριες στο Παγκράτι

2019-05-20

Περιοδεία στο Παγκράτι πραγματοποίησε το πρωί της Δευτέρας ο Νίκος Σοφιανός, συνοδευόμενους από τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους Στάθη Δρογώση, Ελευθερία Βαζούκη, Ελπίδα Νασιοπούλου, Γεωργία Αγίλαρα και Νότη Σκούρα και την υποψήφια σύμβουλο 2ης δημοτικής κοινότητας Δαρεία Βουγιουκλάκη.

Επισκέφτηκαν εμπορικά καταστήματα του Παγκρατίου και τις καφετέριες στις Πλατείες Παγκρατίου, Μεσολογγίου, Βαρνάβα και Προφήτη Ηλία και συνομίλησαν τόσο με τους καταστηματάρχες όσο και με κατοίκους της περιοχής. Και σε αυτή τη γειτονιά της Αθήνας τα αποτελέσματα της κρίσης και της πολιτικής της ΕΕ και των κομμάτων που κυβέρνησαν και κυβερνούν, πρωταγωνιστούσαν στις συζητήσεις με τους υποψήφιους του ΚΚΕ, με κυρίαρχο ζήτημα τη φορομπηχτική πολιτική του δήμου και την αναδουλειά για τους επαγγελματίες και τις προεκλογικές εξαγγελίες της κυβέρνησης.

Την ευκαιρία να καταδικάσουν αυτή την πολιτική και στην κάλπη επισήμανε ο Νίκος Σοφιανός, καλώντας τους να κάνουν το βήμα και να στηρίξουν το ΚΚΕ στις ευρωεκλογές και τη Λαϊκή Συσπείρωση στο δήμο και την περιφέρεια.