Χάρης Βουρδουμπάς: "Η καπιταλιστική ανάπτυξη που ευαγγελίζονται τα άλλα κόμματα είναι ποτισμένη από το αίμα των εργατών"

2023-05-31

Η μεγάλη πλειοψηφία του λαού έχει ανάγκη από δυνατό ΚΚΕ, που θα κάνει πραγματική αντιπολίτευση, που θα στριμώχνει την κυβέρνηση και θα αποσπά κατακτήσεις, τόνισε ο Χάρης Βουρδουμπάς, δημοτικός σύμβουλος Αθήνας και υποψήφιος βουλευτής στην Α' Αθήνας, μιλώντας το πρωί της Τετάρτης 31 Μάη στο «Action 24».

Ξεκαθάρισε ότι ο λαός την επομένη των εκλογών της 25ης Ιούνη θα βρεθεί αντιμέτωπος με μια αντιλαϊκή κυβέρνηση, με καθορισμένο πρόγραμμα, όπως περιγράφεται στην Εαρινή Έκθεση της Κομισιόν που μιλά για καθήλωση μισθών και ένταση της φοροληστείας. Όπως σημείωσε, ο λαός δεν έχει επίσης συμφέρον από τη συναινετική και συστημική αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ, που δεν έχουν προγραμματικές διαφορές με τη ΝΔ.

Τέλος, αναφέρθηκε στο εργοδοτικό έγκλημα στο Πέραμα, αναδεικνύοντας τις ευθύνες όλων των κυβερνήσεων που δεν έκαναν υποχρεωτικές τις συμβάσεις εργασίας που προέβλεπαν μέτρα υγιεινής και ασφάλειας. Πρόσθεσε ότι η καπιταλιστική ανάπτυξη που ευαγγελίζονται τα άλλα κόμματα είναι ποτισμένη από το αίμα των εργατών.