Χάρης Βουρδουμπάς: "Η πραγματικότητα που βιώνει ο λαός να εκφραστεί στις εκλογές και στη συμμετοχή στον καθημερινό αγώνα"

2023-01-21

Παρέμβαση του Χάρη Βουρδουμπά στον τ/σ "Kontra Channel"

Η πραγματικότητα που βιώνει ο λαός πρέπει να εκφραστεί και στις εκλογές και στη συμμετοχή στον καθημερινό αγώνα και τη δράση, που είναι ο μόνος δρόμος για να μπορέσει να αντιστραφεί αυτή η κατάσταση, τόνισε ο Χάρης Βουρδουμπάς, στέλεχος του ΚΚΕ & δημοτικός σύμβουλος Αθήνας, σε τοποθετήσεις του σε τηλεοπτική συζήτηση το βράδυ της Παρασκευής 20 Γενάρη στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra Channel.

Ο Χ. Βουρδουμπάς αναφέρθηκε εκτενώς στο θέμα των υποκλοπών, με αφορμή τα όσα έγιναν στη συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, και ανέδειξε τη συμπαιγνία ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ για το θάψιμο της υπόθεσης των παρακολουθήσεων στην έδρα της ΚΕ του ΚΚΕ.

Τόνισε επίσης πως πηγή και αιτία του όλους ζητήματος είναι το θεσμικό πλαίσιο που έχουν φτιάξει όλες οι κυβερνήσεις τα τελευταία χρόνια.

Σχολιάζοντας εξάλλου τους ισχυρισμούς του εκπροσώπου της ΝΔ στη συζήτηση ότι η κατάσταση για τον λαό έχει βελτιωθεί , χάρη στις πολιτικές της τωρινής κυβέρνησης, ο Χ. Βουρδουμπάς σημείωσε ότι αυτοί οι ισχυρισμοί διαψεύδονται τόσο από την πραγματικότητα που βιώνει ο λαός όσο και από τα ίδια τα στοιχεία, φέρνοντας ως παράδειγμα το γεγονός ότι τα δέκα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα ο ονομαστικός μισθός στην Ελλάδα έχει μειωθεί κατά 22%, 3νώ οι συμβάσεις μερικής απασχόλησης έχουν φτάσει στο 29,5% από 19,5% που ήταν το 2011.