Χάρης Βουρδουμπάς: "Ισχυρό ΚΚΕ για να υπάρχει ισχυρή λαϊκή αντιπολίτευση την επόμενη μέρα των εκλογών"

2023-03-31

Παρέμβαση του Χάρη Βουρδουμπά στην εκπομπή "Χωρίς Μακιγιάζ" του τ/σ ATTICA

Η προεκλογική αντιπαράθεση μεταξύ ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ δεν μπαίνει καθόλου στην ουσία των κυβερνητικών προγραμμάτων τους, γιατί στα μεγάλα θέματα, στις στρατηγικές επιλογές που καθορίζουν το επίπεδο ζωής του λαού, υπάρχει ταύτιση μεταξύ τους. Αυτό επισήμανε μεταξύ άλλων ο Χάρης Βουρδουμπάς, δημοτικός σύμβουλος Αθήνας και υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στην Α' Αθήνας μιλώντας το απόγευμα της Παρασκευής 31 Μάρτη στο κανάλι «ATTICA TV».

Σημείωσε ότι ο λαός έχει πείρα, καθώς όλα τα τελευταία χρόνια έζησε όλες τις κυβερνητικές παραλλαγές, τις οποίες χαρακτήρισε «τέρατα» για τα δικαιώματα του λαού και των εργαζομένων και συμπλήρωσε πως σήμερα, ήδη ξέρουμε πως το πρόγραμμα της επόμενης κυβέρνησης θα είναι αντιλαϊκό με τα προαπαιτούμενα του Ταμείου Ανάκαμψης.

Για να εμποδιστεί αυτό το αντιλαϊκό πρόγραμμα, χρειάζεται στις εκλογές να ενισχυθεί το ΚΚΕ, για να υπάρξει μία ισχυρή λαϊκή αντιπολίτευση την επόμενη μέρα των εκλογών.

Ξεκινώντας την παρέμβασή του αναφέρθηκε στη χθεσινή απαράδεκτη τροπολογία που ψήφισε η κυβέρνηση και δίνει τη δυνατότητα στα καταστήματα να λειτουργούν έως τις 6 το πρωί, τονίζοντας ότι είναι ένα ακόμα βήμα στην πλήρη απελευθέρωση του ωραρίου των καταστημάτων.

Υπενθύμισε ότι αυτή η διαδικασία είναι σταδιακή, καθώς εδώ και πολλά χρόνια, όλες οι κυβερνήσεις ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ με τις νομοθετικές παρεμβάσεις τους ξήλωναν την κυριακάτικη αργία και το ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων.