Δελτίου Τύπου: «Ισχυρή Λαϊκή Συσπείρωση, για να γίνει ο Δήμος σύμμαχος του λαού της Αθήνας απέναντι στις εξώσεις και τους πλειστηριασμούς»

2023-07-27

Στην πρώτη γραμμή για την υπεράσπιση μονογονεϊκής λαϊκής οικογένειας που απειλείται με έξωση από το σπίτι που διανέμει, στην οδό Πολυλά στα Πατήσια, για χρέος 800 ευρώ, βρέθηκε κλιμάκιο της "Λαϊκής Συσπείρωσης" Αθήνας, με επικεφαλής τον Χάρη Βουρδουμπά, Δημοτικό Σύμβουλο και εκ νέου υποψήφιο. Ανάμεσά τους και ο Γιάννης Δελής, βουλευτής του ΚΚΕ, και ο Γιώργος Τάτσης, υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής με την "Λαϊκή Συσπείρωση".

Οι δημοτικοί σύμβουλοι της "Λαϊκής Συσπείρωσης" καταγγέλλουμε την αδίστακτη στάση της κυβέρνησης που έσπευσε να υποστηρίξει την επιχείρηση έξωσης με αστυνομικές δυνάμεις των ΜΑΤ. Την στιγμή που καίγεται όλη η Ελλάδα, στα Πατήσια, παρουσία εισαγγελέα η αστυνομία διαθέτει τις δυνάμεις της για να χτυπήσει την συγκέντρωση κατοίκων και φορέων που βρίσκονταν στο σημείο για να εκφράσουν την αλληλεγγύη και τη συμπαράστασή τους στην μονογονεϊκή οικογένεια που βρίσκεται σε απόγνωση. Την ίδια στιγμή, η δημοτική Αρχή της Αθήνας παραμένει αμέτοχη απέναντι στα πραγματικά προβλήματα και τις λαϊκές ανάγκες.

Εμείς, συνεχίζουμε να υπερασπιζόμαστε τις λαϊκές οικογένειες απέναντι στις εξώσεις και τους πλειστηριασμούς. Παλεύουμε για ισχυρή "Λαϊκή Συσπείρωση", για να γίνει ο Δήμος σύμμαχος του λαού της Αθήνας απέναντι στην αδίστακτη πολιτική της κυβέρνησης.