Κλίμα αισιοδοξίας και στιγμές χαλάρωσης για τον Δ. Κουτσούμπα και υποψήφιους της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Γ. Πρωτούλη - Ν. Σοφιανό

2023-10-07

Στιγμές χαλάρωσης, σε μια ανάπαυλα πριν την αυριανή εκλογική μάχη, ήταν αυτές σήμερα σε καφέ μπαρ στα Πετράλωνα.

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, μαζί με τον Γιάννη Πρωτούλη, υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» και το Νίκο Σοφιανό, υποψήφιο Δήμαρχο Αθήνας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» συναντήθηκαν με συντρόφους, φίλους, συνεργάτες και φυσικά υποψήφιους στο Δήμο και τη Περιφέρεια.

Σε κλίμα αισιοδοξίας και με θερμή ήταν η συζήτηση για την έκβαση της εκλογικής μάχης όπου ανάμεσα σε άλλα ο Δ. Κουτσούμπας σημείωσε πως «θα πάμε πολύ καλά, είμαστε αισιόδοξοι, θα πέσουν χιλιάδες κόκκινα γαρύφαλλα αύριο στις κάλπες. Το χρειάζεται αυτό ο ελληνικός λαός γιατί είναι η μόνη δύναμη που μπορεί να παλέψει τα ζητήματα της κεντρικής εξουσίας, τις αντιλαϊκές πολιτικές».

Στο χώρο παρευρέθηκαν υποψήφιοι στα ψηφοδέλτια των συνδυασμών της "Λαϊκής Συσπείρωσης" σε Δήμο & Περιφέρεια, καλλιτέχνες και δημοσιογράφοι.

Μεταξύ άλλων, ο Θανάσης Παφίλης και η Σεμίνα Διγενή, ο τραγουδιστής Διονύσης Τσακνής, οι ηθοποιοί Παύλος Ορκόπουλος, Δημήτρης Τζουμάκης, Μαριάνθη Σοτάκη, Τζένη Κόλλια, Αγγελική Ξένου και Μαίρη Ραζή, ο μουσικός Γιάννης Παπαζαχαριάκης, οι πανεπιστημιακοί Γιάννης Μηλιός, Βαγγέλης Χριστοφόρου και Φραγκίσκος Κουτελιέρης, η κιθαρίστρια Εύα Φάμπα, η Έρη Ρίτσου, ο μουσικός Θύμιος Παπαδόπουλος, η Δήμητρα Μαραγκουδάκη, η προπονήτρια στίβου Βίκυ Μανιάτη κ.α.