«ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» ΑΘΗΝΑΣ: Συνάντηση με το ΔΣ του Συλλόγου «3 Αστέρες»

2019-11-03

Συνάντηση με το ΔΣ του Αθλητικού Συλλόγου «3 Αστέρες» είχε την Κυριακή  3 Νοέμβρη 2019 αντιπροσωπεία της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Αθήνας αποτελούμενη από την Βούλα Παναγή, δημοτική σύμβουλο και την Σαλώμη Πολυγερινού, κοινοτικό σύμβουλος της 5ης Δημοτικής Κοινότητας. Στη συνάντηση παραβρέθηκε και ο Γιώργος Ποθητός, εκπρόσωπος της Επιτροπής Κατοίκων για την ανάπλαση του ρέματος Ποδονίφτη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η πρόεδρος του Συλλόγου Λιάνα Δαγκλή εξέθεσε το βασικό πρόβλημα που είναι το ξαφνικό κλείσιμο του γηπέδου Καβάφη και Ζαφειροπούλου, που είναι η έδρα της ομάδας μπάσκετ και το γεγονός ότι ο απομακρυσμένος χώρος που μεταφέρθηκε προσωρινά δεν πληροί τις βασικές προδιαγραφές.

Οι εκπρόσωποι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» από την πλευρά τους δεσμεύτηκαν ότι θα θέσουν το θέμα στις συνεδριάσεις του ΔΣ του ΟΠΑΝΔΑ και στο Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας, ενώ τόνισαν πως αποδεικνύεται περίτρανα για άλλη μια φορά ότι τα αντιπλημμυρικά έργα, η σχολική στέγη, οι ελεύθεροι χώροι αθλητισμού, η αντισεισμική προστασία, η πυρασφάλεια κλπ. μπαίνουν σε χαμηλό βαθμό προτεραιότητας από την κυβέρνηση και τη δημοτική αρχή γιατί αποτελούν κόστος και η υλοποίησή τους δεν αποφέρει το επιθυμητό κέρδος στους επιχειρηματικούς ομίλους. Προτεραιότητα αποτελούν τα έργα βιτρίνας αυτά που έχουν επιλεγεί για εμπορική και οικονομική αξιοποίηση. Αυτές άλλωστε είναι οι επίσημες κατευθύνσεις της ΕΕ που τις υλοποιούν κατά γράμμα.