Νίκος Σοφιανός: "Δείκτης αφύπνισης ενός κόσμου η μεγαλειώδης συγκέντρωση του ΚΚΕ στο Σύνταγμα"

2019-05-23

Η συγκέντρωση του ΚΚΕ στο Σύνταγμα θα είναι η μεγαλύτερη συγκέντρωση που έγινε προεκλογικά και είναι δείκτης αφύπνισης ενός κόσμου και της απόφασης να αξιοποιηθεί η εκλογική αναμέτρηση για να δημιουργηθούν οι όροι για μια μεγάλη νίκη του λαού, τόνισε ο Νίκος Σοφιανός μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Σχολιάζοντας στο ραδιόφωνο «Παραπολιτικά» τις προεκλογικές αντιπαραθέσεις ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, σημείωσε ότι πρόκειται για ένα στημένο δίπολο που ξεζούμισε το λαό και τώρα κάνει παιχνίδι με επιδόματα φτώχειας και λογικές Μαυρογιαλούρου ή με εκβιαστικά διλήμματα «φύγε εσύ, έλα εσύ» για μείνουμε στα ίδια.

Ανέφερε ότι οι δημοσκόποι το βράδυ των εκλογών θα πρέπει να απολογηθούν για τα εκλογικά ποσοστά του ΚΚΕ και της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην Αθήνα. Πρόσθεσε ότι υπάρχει μια οργή στον κόσμο που πρέπει να την εκφράσει εκλογικά με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» που είναι η δύναμη που μπορεί να εμπιστευτεί για την επόμενη μέρα ενάντια στη γενικευμένη φορομπηξία του δήμου, στη μειωμένη κρατική χρηματοδότηση, στην ελεγχόμενη στάθμευση και για τη στήριξη των εργαζομένων του δήμου.