Νίκος Σοφιανός: "Είναι κρίσιμο να μειωθεί η βαριά δημοτική φορολογία που πληρώνουν οι Αθηναίοι"

2019-04-05

Η αντίληψη του ΚΚΕ δεν αποσπά την κεντρική πολιτική σκηνή και τα προβλήματα του λαού από το ρόλο του δήμου, τόνισε ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του Κόμματος και υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΚΑΪ», το πρωί της Παρασκευής 5 Απρίλη.

Υπογράμμισε πως επειδή το βασικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει στην καθημερινότητά του ο εργαζόμενος, ο συνταξιούχος, ο επαγγελματίας είναι η οικονομική κατάσταση και η άγρια φοροληστεία, είναι κρίσιμο να μειωθεί όλη αυτή η βαριά δημοτική φορολογία που ο Αθηναίος πληρώνει στο δήμο. Ειδικά για τους επαγγελματίες, αυτό το μέτρο θα τους δώσει μια ανάσα.

Απαντώντας σε ερώτηση για τις πορείες στο κέντρο της Αθήνας, σημείωσε πως αν ρωτήσεις τους επαγγελματίες το πρόβλημά τους δεν είναι οι πορείες, αλλά η αναδουλειά και οι μειωμένοι τζίροι.

Επίσης, ανέφερε πως η αγανάκτηση και το σιχτίρισμα που υπάρχει σε πολύ κόσμο πρέπει να εκφραστεί με ψήφο στο ΚΚΕ, η οποία όχι απλά δίνει μια καταδίκη, αλλά ανοίγει και μια προοπτική. Πρόσθεσε πως το ΚΚΕ δίνει τη μάχη ενιαία σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις γιατί ενιαία είναι και η κυρίαρχη πολιτική που έχουμε να αντιμετωπίσουμε.