Νίκος Σοφιανός: "Η άνοδος του ΚΚΕ, θα σηματοδοτήσει την αποφασιστικότητα του λαού μας να συγκρουστεί για το δίκιο του"

2023-05-07

Συνέντευξη του Νίκου Σοφιανού στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του τ/σ STAR

«Μπορούμε να αποτρέψουμε, να κάνουμε ανενεργούς νόμους στην πράξη. Αυτό μπορεί να φοβάται η επόμενη κυβέρνηση γιατί αυτό θα σηματοδοτήσει η εκλογική άνοδος του ΚΚΕ, μια αποφασιστικότητα του λαού μας να συγκρουστεί για το δίκιο του, να συγκρουστεί για το μισθό του κόντρα στις αυξήσεις, να υπερασπιστεί το σπίτι του, να υπερασπιστεί την ίδια του τη χώρα» σημείωσε μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του «Star» o Ν. Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, δημοτικός σύμβουλος και εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Η οργή για τα Τέμπη δεν έχει ξεχαστεί σημείωσε, μιλώντας για τις «μεγάλες, συγκροτημένες διαδηλώσεις όπου ο λαός μας οργανωμένα, συγκροτημένα, έβγαλε αυτό που καταλαβαίνει: ότι στο όνομα του κέρδους, η ανθρώπινη ζωή δεν μετράει».

«Το ΚΚΕ έχει τη δική του πρόταση εξουσίας, η οποία προϋποθέτει ένα λαό αποφασισμένο να βγούμε από όλα αυτά που μας έχουν κλείσει: από την ΕΕ, το ΝΑΤΟ, την οικονομία του κεφαλαίου που δεν μετράει την ανθρώπινη ζωή, τη βλέπει σα κόστος» τόνισε.