Νίκος Σοφιανός: "Η μεγάλη διαδήλωση στη Ν. Σμύρνη ήταν απάντηση στην καταστολή και την αντιλαϊκή πολιτική που πάνε μαζί"

2021-03-10

Παρέμβαση του Νίκου Σοφιανού στον τ/σ MEGA & τους δημοσιογράφους Ι. Χασαπόπουλο & Ανθή Βούλγαρη

Η μεγάλη διαδήλωση στη Νέα Σμύρνη ήταν απάντηση στην πολιτική της τρομοκρατίας και την αντιλαϊκή πολιτική που πάνε μαζί, τόνισε ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ & δημοτικός σύμβουλος Αθήνας, μιλώντας το πρωί της Τετάρτης 10 Μάρτη στο MEGA.

Τόνισε ότι η κυβέρνηση θέλει να ελέγξει εγκλωβισμένους ανθρώπους που είναι σε καραντίνα εδώ κι ένα χρόνο λόγω της εγκληματικής διαχείρισης της πανδημίας από την κυβέρνηση, που αρνείται να κάνει επίταξη του ιδιωτικού τομέα Υγείας, να πάρει μέτρα για τον συνωστισμό στα ΜΜΜ και να γίνουν έλεγχοι στους μεγάλους χώρους εργασίας.

Η κυβέρνηση υλοποιεί πολιτική και υπάρχει αντίπαλη άποψη, υπογράμμισε ο Νίκος Σοφιανός, σημειώνοντας ότι τα στόματα δεν φιμώνονται επειδή φοράμε μάσκες. Αναφέρθηκε στις κινητοποιήσεις φοιτητών και μαθητών που διαδηλώνουν για να ανοίξουν σχολεία και πανεπιστήμια με όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και έκανε λόγο για μορφωτική υποβάθμιση του λαού με ευθύνη της κυβέρνησης, που έχει ευθύνες και για τα τραύματα κοινωνικοποίησης των μαθητών.