Νίκος Σοφιανός: "Ισχυρό ΚΚΕ για να είναι κυβέρνηση φοβισμένων η επόμενη"

2023-04-26

Παρέμβαση του Νίκου Σοφιανού στην εκπομπή "Κοινωνία Ώρα MEGA"

Ούτε νικητών, ούτε ηττημένων, να είναι κυβέρνηση φοβισμένων η επόμενη αντιλαϊκή κυβέρνηση από έναν λαό αποφασισμένο με ισχυρό ΚΚΕ, τόνισε ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, δημοτικός σύμβουλος και εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας, μιλώντας το πρωί της Τετάρτης 26 Απριλίου στον τ/σ «MEGA».

Σημείωσε ότι δεν ανησυχούν για το αν θα υπάρχει κυβέρνηση στην Ελλάδα οι επενδυτικοί οίκοι, οι ΗΠΑ, η ΕΕ, το ΝΑΤΟ και ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας διότι γνωρίζουν ότι τα συστημικά κόμματα θα τα βρουν όπως τα έχουν βρει με τα μνημόνια και με τα νομοσχέδια της κυβέρνησης Μητσοτάκη, που κατά 50% τα ψήφισε ο ΣΥΡΙΖΑ και κατά 70% το ΠΑΣΟΚ. Πρόσθεσε ότι και ο Γ. Βαρουφάκης είναι κομμάτι του συστήματος και πρώην υπουργός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ.

Αρνήθηκαν τις τροπολογίες του ΚΚΕ για κατάργηση των πλειστηριασμών, του ΦΠΑ και των Ειδικών Φόρων Κατανάλωσης σε βασικά είδη διότι έχουν κοινές στρατηγικές, υπογράμμισε ο Νίκος Σοφιανός και πρόσθεσε ότι ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνησαν, αλλά η κατάσταση δεν άλλαξε και η απάντηση είναι ΚΚΕ.