Νίκος Σοφιανός: Ν. Σοφιανός: "Το «ως εδώ» να εκφραστεί και με καταδίκη και με την αντιπρόταση της «Λαϊκής Συσπείρωσης»"

2023-09-28

Το «ως εδώ» να εκφραστεί με καταδίκη της διοίκησης Μπακογιάννη, με την αντιπρόταση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» και όχι με τους συνδυασμούς του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ που μαζί ψήφιζαν αναπλάσεις και αναθέσεις σε εργολάβους, τόνισε ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας.

Μιλώντας το πρωί της Πέμπτης 28 Σεπτεμβρίου στο ραδιόφωνο του «ΣΚΑΪ» σημείωσε ότι θα υπάρξει 2ος γύρος στην Αθήνα και πρέπει να είναι εκεί η «Λαϊκή Συσπείρωση» για να βρεθεί απέναντι στη διοίκηση Μπακογιάννη και στη μαγική εικόνα που προβάλλει για την Αθήνα, η οποία δεν ισχύει. Πρόσθεσε ότι απέναντι στις αναπλάσεις για το real estate και την πολιτική για Αθήνα-τουριστικό προϊόν η «Λαϊκή Συσπείρωση» έχει άλλες ιεραρχήσεις και προτεραιότητες.

Όπως τόνισε, προτεραιότητα της «Λαϊκής Συσπείρωσης» είναι η αποκατάσταση των σχολικών συγκροτημάτων για να μην τραυματίζονται μαθητές από σοβάδες που πέφτουν, είναι η προσχολική αγωγή που συνεχίζει να είναι σε κοντέινερς, οι παιδικοί σταθμοί που 500 οικογένειες δεν βρήκαν θέση, οι παιδικές χαρές σε κάθε γειτονιά από τις οποίες ακούγονται φωνές κινδύνου για τις πιάτσες ναρκωτικών και είναι μηδενική η δράση της δημοτικής αρχής.