Νίκος Σοφιανός: "Νομοθετική πρωτοβουλία του ΚΚΕ να είναι δωρεάν στα ΜΜΕ τα μηνύματα προστασίας της υγείας"

2020-06-22

Παρέμβαση του Νίκου Σοφιανού στην εκπομπή "Αταίριαστοι" του τ/σ «ΣΚΑΪ» & τους δημοσιογράφους Γ. Ντσούνο & Χρ. Κούτρα

Στη νομοθετική πρωτοβουλία του ΚΚΕ να είναι υποχρεωτικά δωρεάν σε όλα τα ΜΜΕ τα μηνύματα όπως αυτά για την πανδημία και την προστασία της δημόσιας υγείας, αναφέρθηκε ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, μιλώντας το πρωί της Δευτέρας 22 Ιουνίου στην τηλεόραση του «ΣΚΑΪ».

Σημείωσε ότι είναι απαράδεκτη η καθυστέρηση της κυβέρνησης να δώσει στη δημοσιότητα τη λίστα με τα ποσά που έλαβαν ΜΜΕ για τη μετάδοση μηνυμάτων περί του νέου κορονοϊού.

Αναφερόμενος στο τηλεοπτικό σποτάκι του ΣΥΡΙΖΑ, σχολίασε πως είναι προκλητικό να ξεχνά τους ιδιοκτήτες των ΜΜΕ που κάνουν τα δικά τους παιχνίδια και να ισοπεδώνει όλους τους δημοσιογράφους. Πρόσθεσε ότι είναι ατόπημα που εξηγείται, λόγω των δεσμών που έχει ο ΣΥΡΙΖΑ μαζί τους. Υπογράμμισε πως υπάρχουν και δημοσιογράφοι προβοκάτορες που στοχοποιούν τους υγειονομικούς που κινητοποιούνται.

Επίσης, ο Νίκος Σοφιανός αναφέρθηκε στις εξελίξεις στην αν. Μεσόγειο κάνοντας λόγο για βρώμικο ρόλο του ΝΑΤΟ, τη συμφωνία του Τραμπ με τον Ερντογάν για τη Λιβύη και την αστειότητα της επιχείρησης έλεγχου του εμπάργκο όπλων στην οποία συμμετέχει η Ελλάδα.