Νίκος Σοφιανός: "Ο Δήμος έχει δυνατότητα να στηρίξει τον Πανελλήνιο ΓΣ, να κρατήσει ζωντανά τα αθλητικά σωματεία της πόλης"

2019-03-06

Χαιρετισμός του Νίκου Σοφιανού στην εκδήλωση κοπής πίτας του Πανελλήνιου Γ.Σ.

Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Πανελληνίου ΓΣ που έγινε σήμερα Τετάρτη 6/3/2019, παραβρέθηκαν ο Νίκος Σοφιανός, δημοτικός σύμβουλος Αθήνας και υποψήφιος δήμαρχος με τη Λαϊκή Συσπείρωση και οι υποψήφιες δημοτικές σύμβουλοι Βίκυ Μανιάτη, καθηγήτρια φυσικής αγωγής & προπονήτρια Στίβου στον Πανελλήνιο ΓΣ. και Χαρά Μαρούλη, δικηγόρο.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο γεμάτο από κόσμο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ του Συλλόγου βραβεύτηκαν και οι 3 πρώτοι πανελληνιονίκες 2018 όλων των αθλημάτων.

Στο χαιρετισμό του προς τους παρευρισκόμενους ο Νίκος Σοφιανός ανέφερε:

«Αξίζουν τα συγχαρητήρια στους αθλητές, στους προπονητές, στους γονείς των παιδιών και στη διοίκηση του Πανελληνίου για αυτή την προσπάθεια που κάνουν σε καιρούς δύσκολους, σε καιρούς οικονομικής κρίσης, που η οικογένεια πληρώνει από το υστέρημά της για να αθληθούν τα παιδιά της, να γίνεται προσπάθεια να κρατάμε ζωντανά, μαχητικά τα αθλητικά σωματεία της πόλης. Επιμείναμε όλα αυτά τα χρόνια στο δημοτικό συμβούλιο και θα συνεχίσουμε να επιμένουμε γιατί ο Δήμος της Αθήνας έχει υποχρέωση, έχει δυνατότητα να στηρίξει τον Πανελλήνιο. Για να δυναμώσουν τα τμήματα και οι υποδομές που έχει αυτός ο χώρος, γιατί είναι πολύτιμη η παρουσία του σε αυτή την περιοχή, σε αυτή τη γειτονιά. Και το επόμενο διάστημα θα επιδιώξουμε να υπάρξει συνεργασία του Συλλόγου με το Δήμο που θα δώσει τη δυνατότητα και την οικονομική άνεση στον Πανελλήνιο ΓΣ να συνεχίσει, να γίνει ακόμα πιο μαζικός, να γίνει ακόμα πιο διακριτή η παρουσία του».