Νίκος Σοφιανός: "Θέμα πολιτικής βούλησης η λήψη μέτρων που μπορούν πραγματικά να βελτιώσουν την καθημερινότητα των Αθηναίων "

2019-03-15

Συνέντευξη του Νίκου Σοφιανού στον ρ/σ "Best" και τον δημοσιογράφο Θεοδόση Μίχο

Υπάρχουν λύσεις και μέτρα που μπορούν να ληφθούν από την πλευρά του δήμου και να βελτιώσουν τη δύσκολη καθημερινότητα των Αθηναίων, σημείωσε ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «BEST FM» το πρωί της Παρασκευής. Υπογράμμισε όμως ότι είναι θέμα πολιτικής βούλησης, τονίζοντας ότι όποιος ασχολείται μόνο με γενικές διακηρύξεις και εκθέσεις ιδεών μένει μόνο στα λόγια, στις λακκούβες και τα πεζοδρόμια, συνεχίζοντας την αντιλαϊκή πολιτική που εφαρμόζεται αδιαλείπτως τα τελευταία χρόνια.

Στη συνέντευξή του ο Νίκος Σοφιανός απάντησε σε ρωτήσεις που έθεσαν ακροατές του σταθμού, σχετικά με την καθαριότητα, την εγκληματικότητα, τα προβλήματα που προκαλεί ο εγκλωβισμός προσφύγων και μεταναστών, για τους άστεγους, τους χώρους ελεγχόμενης χρήσης ναρκωτικών, αλλά και το Air BnB. Παράλληλα, αναφέρθηκε στη φοροεισπρακτική πολιτική, την πολιτική εξόντωσης των καταστηματαρχών που υλοποιείται από τη δημοτική αρχή Καμίνη.