Νίκος Σοφιανός: "Το κρίσιμο ζητούμενο είναι πόσο δυνατός θα βγει ο λαός να αγωνίζεται, να αναχαιτίζει, να αποσπά κατακτήσεις"

2023-01-28

Συνέντευξη του Νίκου Σοφιανού στον ρ/σ Real fm

Το κρίσιμο ζητούμενο από τις επερχόμενες εκλογές, είναι πόσο ισχυρή θα είναι η δυνατότητα του λαού, να αγωνιστεί, να αναχαιτίσει, να αποσπάσει μέτρα και κατακτήσεις, απέναντι στην αντιλαϊκή κυβέρνηση που θα βγει από τις κάλπες και το κρίσιμο μέγεθος είναι η δύναμη του ΚΚΕ. Αυτό τόνισε μεταξύ άλλων ο Νίκος Σοφιανός μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ & δημοτικός σύμβουλος Αθήνας, μιλώντας το πρωί του Σαββάτου στο ραδιοφωνικό σταθμό «Real FM».

Υπογράμμισε ότι η συζήτηση στην βουλή, επιβεβαίωσε την προσπάθεια της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ να καλύψουν το γεγονός ότι δεν υπάρχει καμία διαφορά στα μεγάλα και σοβαρά ζητήματα, επιχειρώντας να εγκλωβίσουν τον λαό που ήδη εκφράζει ότι κανένας από τους δύο δεν είναι καταλληλότερος.

Ενδεικτικά ανέφερε ότι η αντιπαράθεση για τις υποκλοπές, έγινε θεωρώντας ως δεδομένο το απαράδεκτο θεσμικό πλαίσιο που δίνει την δυνατότητα ο καθένας να παρακολουθείται στο όνομα της «εθνικής ασφάλειας».