Περιοδεία στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

2019-04-01

Περιοδεία στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών πραγματοποίησε το μεσημέρι της Δευτέρας ο Νίκος Σοφιανός, δημοτικός σύμβουλος, υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» και μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Τον Ν. Σοφιανό συνόδευσαν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στην Αθήνα Στάθης Δρογώσης, τραγουδοποιός και Νεκτάριος Σαμαρτζής, χορωδός στην Εθνική Λυρική Σκηνή και αντιπροσωπεία της ΤΟ Καλλιτεχνών της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ.

Ο Νίκος Σοφιανός πέρασε από τα γραφεία και στους χώρους του Μεγάρου Μουσικής, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους εργαζόμενους και να τους καλέσει να κάνουν το βήμα στις επερχόμενες εκλογές στηρίζοντας το ΚΚΕ παντού! «Δεν χωρίζουμε εμείς τις κάλπες, είναι ενιαία η πολιτική» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ν. Σοφιανός. Κάλεσε τους εργαζόμενους να σκεφτούν με κριτήριο την ίδια τους τη ζωή, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά, αλλά και από την ίδια τους την εμπειρία και όσα αντιμετωπίζουν στο χώρο εργασίας τους, καθώς «όσο διαλέγουμε τη λογική του μικρότερου κακού, θα συνεχίζουμε να βρίσκουμε πάντα το κακό μπροστά μας».

Κατά την περιοδεία ο Ν. Σοφιανός είχε την ευκαιρία να έχει συνάντηση και μικρή συζήτηση με τον πρόεδρο του Μεγάρου, Ν. Θεοχαράκη και τον πρόεδρο του σωματείου των εργαζομένων.