Περιοδεία της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Α.Τ. Κολωνού

2019-04-16

Στο πλαίσιο των περιοδειών στα αστυνομικά τμήματα της Αθήνας, ο Γιώργος Παλιούρας, υποστράτηγος αστυνομίας ε.α. και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη ''Λαϊκή Συσπείρωση'' στο Δήμο της Αθήνας, επισκέφτηκε σήμερα Τρίτη  το Α.Τ. Κολωνού και συζήτησε με τους αστυνομικούς. Στην επίσκεψη τον συνόδευε και ο Βασίλης Δήμου, υποψήφιος κοινοτικός σύμβουλος της 3ης δημοτικής κοινότητας.

Στη συζήτηση θίχτηκαν το ζήτημα της υποστελέχωσης, των ασυρμάτων που δεν λειτουργούν, των χαλασμένων περιπολικών και της έλλειψης κανόνων υγιεινής. Χαρακτηριστικά, αστυνομικός ανέφερε ότι υπάρχει περιπολικό που λειτουργεί με σανίδια στην πλάτη του καθίσματος του οδηγού, ενώ συνάδελφός του δήλωσε ότι ντρέπεται να αντικρύσει τους πολίτες επειδή με τα μέσα που έχουν δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις εκκλήσεις τους για βοήθεια σε μια περιοχή που οι κλοπές και οι διαρρήξεις είναι καθημερινό φαινόμενο. Δήλωσαν μάλιστα ότι μέχρι πρόσφατα έκαναν έρανο μεταξύ τους για τον καθαρισμό του Τμήματος και απολύμανση στα κρατητήρια λόγω ψώρας.

Ο Γιώργος Παλιούρας επισήμανε ότι το ΚΚΕ είναι κοντά στους αστυνομικούς για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν στην υπηρεσία τους και ανέδειξε ότι τα ζητήματα που βάζουν, πηγάζουν από τον ταξικό προσανατολισμό της αστυνομίας, που πέραν από την καταστολή του λαϊκού κινήματος, έχει προτεραιότητα την προστασία των προαστίων που διαμένει η πλουτοκρατία, όπου πέραν από τις ιδιωτικές φρουρές και τα ασφαλή κάστρα, διατίθενται προνομιακά προσωπικό και επαρκή μέσα για τη φύλαξή τους, ενώ δεν αντιμετωπίζεται το έγκλημα σε βάρος των λαϊκών στρωμάτων και της περιουσίας τους στις γειτονιές της Αθήνας.

Τόνισε ότι τα όσα αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους οι αστυνομικοί στην υπηρεσία τους και στην οικογένειά τους, θα πρέπει να τους προβληματίζουν και να κατανοήσουν τον αντιλαϊκό χαρακτήρα της Ε.Ε., καθώς και των κυβερνήσεων των κομμάτων που στηρίζουν και εφαρμόζουν τα αντιλαϊκά μέτρα. Αναφέρθηκε ειδικότερα στις περιφερειακή και τοπική διοίκηση που ελέγχεται από τα κόμματα αυτά και έχει μετατραπεί σε μηχανισμό αφαίμαξης των λαϊκών εισοδημάτων αντιδιαστέλλοντας την κατάσταση με τους δήμους που έχουν περάσει σε κομμουνιστές και κάλεσε τους αστυνομικούς να ψηφίσουν ΚΚΕ και ''Λαϊκή Συσπείρωση'' σε όλες τις κάλπες.