«Στις κάλπες της Κυριακής να δοθεί ισχυρό μήνυμα στην κυβέρνηση, στους υποψήφιούς της και σε όσους στηρίζουν την ίδια πολιτική»

2023-10-06

Με περιοδεία στα καταστήματα του κέντρου της Αθήνας, στις οδούς Αθηνάς, Αγ. Ειρήνης, Αγ. Μάρκου και Αιόλου, συνεχίστηκε η δραστηριότητα του Νίκου Σοφιανού, μέλους του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, δημοτικού συμβούλου και υποψήφιου δημάρχου Αθήνας, το πρωί της Παρασκευής 6 Οκτωβρίου.

Ο Νίκος Σοφιανός, μαζί με τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους Στέλιο Λάμπρου, Χάρη Βουρδουμπά, Έλεν Πελεκάνου, Φανή Καβάλλα, Χρήστο Σπυριδάκη και Στάθη Σαχινίδη και την υποψήφια σύμβουλο Κεντρικού Τομέα Περιφέρειας Αττικής Γεωργία Γκούφα μίλησαν ακόμα μια φορά με καταστηματάρχες και εργαζόμενους της περιοχής για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και τις προτάσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης, αλλά και για την δυνατότητα που υπάρχει - και είναι και στο δικό τους χέρι - στις κάλπες της Κυριακής να δοθεί ισχυρό μήνυμα στην κυβέρνηση, στους υποψήφιούς της και σε όσους στηρίζουν την ίδια πολιτική, ενάντια σε όσα τους πιέζουν, τους προβληματίζουν, τους οργίζουν, επιλέγοντας τη Λαϊκή Συσπείρωση, στο Δήμο και την Περιφέρεια Αττικής.

Το απόγευμα, ο Νίκος Σοφιανός θα μιλήσει σε συγκέντρωση στην πλατεία Αγ. Βαρβάρας, στα Άνω Πατήσια, στις 7μ.μ.