Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι

Υποψήφιος Δήμαρχος Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ


 1. Αβακιάν Μιράν, φιλόλογος στην ιδιωτική εκπαίδευση, μετανάστης αρμενικής καταγωγής, κατοικεί στον Νέο Κόσμο.

 2. Αθανασοπούλου Διονυσία (Σούλα), μέλος του ΔΣ του Συνδέσμου Συνταξιούχων ΙΚΑ Αθήνας, κατοικεί στην περιοχή του Γκύζη.

 3. Αθανασοπούλου Νικολέτα, ιδιωτική υπάλληλος, πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΣΕΦΑ/ΔΕΠΑ, μέλος του ΔΣ του κλαδικού Σωματείου Εργαζομένων στην Ενέργεια. Μένει στην περιοχή των Αμπελοκήπων.

 4. Αντανασιώτης Αντώνης, δικηγόρος, μέλος του ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου Αθήνας. Ήταν συνήγορος Πολιτικής Αγωγής στη δίκη της Χρυσής Αυγής, δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο κέντρο της Αθήνας.

 5. Αντωνίου Τάσος, γραφίστας, πρόεδρος της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 20ου νηπιαγωγείου Αθήνας, στο Πολύγωνο.

 6. Αυγίκου Νατάσσα, μηχανικός, Γραμματέας του ΔΣ του του Εκπολιτιστικού Εξωραϊστικού Συλλόγου Σεπολίων «Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ».

 7. Βάθης Δήμος, ιδιωτικός υπάλληλος, δραστηριοποιείται σε φορείς της περιοχής Ασυρμάτου Πετραλώνων.

 8. Βαλάση Ζωή, βραβευμένη στην Ελλάδα και το εξωτερικό συγγραφέας, νομικός, διδάκτωρ Πανεπιστημίου Σορβόννης - Παρίσι 4. Έχει διατελέσει δημοτική σύμβουλος και σύμβουλος στο Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτισμικού Οργανισμού Δήμου Αθηναίων.

 9. Βενετοπούλου Λυδία, φοιτήτρια Παντείου Πανεπιστημίου, μέλος του ΣΠ της ΚΝΕ, ζει στη Λαμπρινή.

 10. Βιτζηλαίος Γιώργος, καθηγητής Θετικών Επιστημών στην ιδιωτική εκπαίδευση, ζει και δραστηριοποιείται στην περιοχή της Κυπριάδου.

 11. Βουρδουμπάς Χάρης, οικονομολόγος, δημοτικός σύμβουλος Αθήνας, μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων του 113ου δημοτικού σχολείου Αθηνών, στη Ριζούπολη.

 12. Βουρλόκα Βαγγελιώ, συνταξιούχος καθηγήτρια φιλόλογος, έχει διατελέσει μέλος του ΔΣ της Β΄ ΕΛΜΕ Αθήνας και κατοικεί στην Άνω Κυψέλη.

 13. Γενετζάκη Ηρώ, αισθητικός, μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Επαγγελματιών Αισθητικών Ελλάδας με κέντρο Αισθητικής στην οδό Σίνα.

 14. Γιδαράκος Θωμάς, μαθηματικός.

 15. Δήμας Βασίλης, επιπλοποιός στα Εξάρχεια, Πρόεδρος του Συλλόγου Αυτοαπασχολουμένων Αθήνας

 16. Διαμαντοπούλου Δήμητρα, οδοντίατρος, ασκεί το επάγγελμα στη περιοχή των Άνω Πατησίων.

 17. Δουνιάς Στρατής, δικαστικός υπάλληλος του πρωτοδικείου Αθήνας, μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Αθήνας & της Ομοσπονδίας Δικαστικών Υπαλλήλων Αθήνας, Λογοτέχνης - Συγγραφέας παιδικών Βιβλίων. Κατοικεί στους Αμπελόκηπους.

 18. Ευαγγελοπούλου Τατιάνα, εργαζόμενη στο ΓΝΑ «Ο Ευαγγελισμός», αναπληρώτρια γραμματέας στο ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου «Ο Ευαγγελισμός» & μέλος της ΕΕ της ΠΟΕΔΗΝ, κατοικεί στον Κολωνό.

 19. Ζαγαρέλου Τούλα, συνταξιούχος, πρόεδρος του ΔΣ στο Στέκι Εργαζομένων και Νεολαίας Πατησίων – Κυψέλης «Καίτη Πανοπούλου» στην Πλ. Αμερικής, μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Γυναικών Πατησίων - Ριζούπολης.

 20. Θεοδοσίου Ελένη, εργαζόμενη στο ψυχιατρικό νοσοκομείο «Δαφνί», πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Εξαρχείων - Νεάπολης – Κολωνακίου της ΟΓΕ

 21. Καβάλλα Φανή, αντιπρόεδρος του Συλλόγου Μηχανικών Δήμου Αθήνας και πρόεδρος της Ένωσης Μηχανικών Δημοσίων Υπαλλήλων Αττικής.

 22. Κακλαμάνoς Αιμίλιος, διδάκτωρ ιατρικής σχολής ΕΚΠΑ, ειδικευόμενος παθολόγος στο ΓΝΑ "Λαϊκό", πρόεδρος της πενταμελούς επιτροπής της ΕΙΝΑΠ στο "Λαϊκό", μέλος του ΔΣ συλλόγου εργαζομένων ΓΝΑ "Λαϊκό", μέλος της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου (5x5) Τυφλών. Διαμένει στα Σεπόλια.

 23. Καλαμαρά Έλλη, εκδότρια, μέλος του ΔΣ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εκδοτών Βιβλιοπωλών. Ζει στην Κυψέλη.

 24. Καλύβας Γιάννης, εκπαιδευτικός, μέλος του Σωματείου Εργαζομένων στην Ιδιωτική Εκπαίδευση «Ο ΒΥΡΩΝ», πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Άνω Αμπελοκήπων.

 25. Κάντζος Στράτος, αντιπρόεδρος του ΔΣ του Ενιαίου Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων ΑΜΕΑ Αττικής και Νήσων, Μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων Νοσοκομείου Αλεξάνδρας.

 26. Καραγεώργης Νίκος, ηθοποιός, μέλος του Ταμείου Αλληλοβοήθειας και του Πειθαρχικού Συμβουλίου του ΣΕΗ, κατοικεί και δραστηριοποιείται στο Κουκάκι.

 27. Καρακαξίδης Μιχαήλ - Άγγελος, πρόεδρος του Εξωραϊστικού, Πολιτιστικού και Αθλητικού Συλλόγου «Ο Αρδηττός» στο ΜΕΤΣ, εργαζόμενος στο υπουργείο Εργασίας, μέλος του ΔΣ της Τεχνόπολης του Δ. Αθηναίων.

 28. Κατσαγεώργη Φαίη, διεθνολόγος, πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Παιδικών Σταθμών του Δήμου Αθήνας & του Συλλόγου Γονέων του Παιδικού Σταθμού 2ΔΚ Πυθέου, κατοικεί στο Νέο Κόσμο.

 29. Κατσάνου Τόνια, ψυχολόγος, μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας, δραστηριοποιείται στην περιοχή του Αγ. Θωμά.

 30. Κατσαντώνης Βασίλης, οικοδόμος, ταμίας στο ΔΣ της Ομοσπονδίας Οικοδόμων Ελλάδας, μέλος της Διοίκησης του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας.

 31. Κάτσαρος Δημήτρης, αυτοαπασχολούμενος στην εστίαση με κατάστημα στα Εξάρχεια, επικεφαλής της Επιτροπής Αγώνα στην Εστίαση του Συλλόγου Αυτοαπασχολούμενων Εμπόρων & Επαγγελματιών Δήμου Αθήνας.

 32. Κατσιγιάννης Σταύρος, εργαζόμενος στη ΣΤΑΣΥ, είναι μέλος του ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων Λειτουργίας Μετρό Αθήνας (ΣΕΛΜΑ) και κατοικεί στο Παγκράτι.

 33. Κατσιλιέρης Μιχάλης, εργαζόμενος στον κλάδο της Ναυτιλίας, κατοικεί στο Κουκάκι.

 34. Κιτάνη Μαρίζα, πρόεδρος του ΔΣ της Ένωσης Γονέων & Κηδεμόνων της 5ης Δ.Κ. Αθήνας, Γραμματέας του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων 21ου Γυμνασίου Αθήνας, στη Γκράβα.

 35. Κολιόπουλος Ευάγγελος, δικηγόρος Αθηνών.

 36. Κολιούση Όλγα, μέλος του ΔΣ του επιχειρησιακού Σωματείου Εργαζομένων στη NOVA και του ΔΣ του Συνδικάτου Εργατοϋπαλλήλων Τηλεπικοινωνιών – Πληροφορικής (Σ.Ε.ΤΗ.Π.).

 37. Κόλλια Τζένη, ηθοποιός. Απόφοιτος του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών του ΕΚΠΑ & της δραματικής σχολής του Θεάτρου Τέχνης «Κάρολου Κουν». Το 1997 παντρεύτηκε τον Κώστα Καζάκο με τον οποίο απέκτησε τρία παιδιά. Μένει στη Κυψέλη και προσπαθεί να βοηθήσει την περιοχή της και τους ανθρώπους της με οποιοδήποτε καλλιτεχνικό και δημιουργικό τρόπο.

 38. Κονδύλης Γιάννης, εργαζόμενος στο κλάδο του μετάλλου, μέλος του ΔΣ του Συνδικάτου Μετάλλου Βοιωτίας, μεγάλωσε και κατοικεί στη Γούβα.

 39. Κονιδάκη Ζαχαρούλα, καθηγήτρια Αγγλικών στο 4ο Γυμνάσιο Αθηνών, απόφοιτος του Τμήματος Αγγλικών Σπουδών του ΕΚΠΑ. Μέλος του ΔΣ της Α' ΕΛΜΕ Αθήνας, κατοικεί στην περιοχή του Γκύζη.

 40. Κοσμόπουλος Ηλίας, οικοδόμος, μέλος της διοίκησης του Παραρτήματος του Κέντρου του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας, ζει την Νεάπολη Εξαρχείων.

 41. Κούτρα Μαριάννα, ιδιωτική υπάλληλος. Ζει και δραστηριοποιείται στα Κουντουριώτικα. Έχει εργαστεί στο τμήμα Δημοσίων Σχέσεων και Εκδηλώσεων του πολυκαταστήματος ΜΙΝΙΟΝ, στη συνέχεια στο κοινωφελές ίδρυμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και από το 2005 έως σήμερα στον ιδιωτικό τομέα.

 42. Κρεμαστάς Χρήστος, δικηγόρος Αθηνών, μουσικός που παράλληλα δραστηριοποιείται ως καλλιτεχνικός υπεύθυνος σε κατάστημα εστίασης στα Πετράλωνα.

 43. Κρητικός Μιλτιάδης, εργαζόμενος σε σούπερ μάρκετ, αντιπρόεδρος του ΔΣ του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας, μέλος ΔΣ της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας, μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 59ου ΓΕΛ στον Προμπονά, κατοικεί στον Αγ. Ελευθέριο Αχαρνών.

 44. Κρικλάνη Κατερίνα, οδοντίατρος, διατηρεί ιατρείο στη Λ. Αλεξάνδρας.

 45. Κυριακίδης Κλείτος, σκηνοθέτης – μουσικός. Έχει συμμετάσχει σε παραγωγές του κινηματογράφου, της τηλεόρασης και του θεάτρου ως σκηνοθέτης, μουσικός και μοντέρ, ενώ έχει συνθέσει και μουσική για παραγωγές της τηλεόρασης και του κινηματογράφου. Ήταν μέλος του μουσικού συγκροτήματος Night on earth και του εικαστικού τρίο Eggs and legs. Από το 2007 εξειδικεύεται στο κινούμενο σχέδιο. Έχει αποσπάσει βραβεία για το έργο του σε διεθνή φεστιβάλ.

 46. Κυριακοπούλου Κατερίνα, εργαζόμενη στον κλάδο του τουρισμού, πρόεδρος Ένωσης Γονέων & Κηδεμόνων της 7ης Κοινότητας, ζει και δραστηριοποιείται στα Τουρκοβούνια.

 47. Κυριάκου Πόπη, εργαζόμενη στην εστίαση στην περιοχή της Γκράβας.

 48. Κώτση Θεοδώρα, αποφοίτησε πρόσφατα από το 17ο ΓΕΛ Παγκρατίου και ήταν μέλος του 5μελούς μαθητικού συμβουλίου του. Σήμερα είναι πρωτοετής φοιτήτρια στην Φαρμακευτική Πάτρας και η νεώτερη υποψήφια με το συνδυασμό της Λαϊκής Συσπείρωσης Αθήνας.

 49. Λαλιώτου Νίκη, ιδιώτης παιδίατρος, συμβασιούχος παιδίατρος στο 6ο Πολυδύναμο Κέντρο - Δημοτικό Ιατρείο Κυψέλης, υπεύθυνη παιδίατρος ιδιωτικών βρεφονηπιακών σταθμών και νηπιαγωγείων.

 50. Λαμπίρης Δημήτρης, μέλος του ΔΣ της Ένωσης Λογιστών Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής (ΕΛΕΠΑ).

 51. Λάμπρου Στέλιος, λογιστής, πρόεδρος του ΔΣ του Ιδρύματος «Το σπίτι του Αγωνιστή», μέλος του ΔΣ του Αθλητικού Συλλόγου ΑΦΟ Πανθησειακός, δημοτικός σύμβουλος Αθήνας, μέλος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Αθηναίων.

 52. Λούβρος Νίκος, ανεξάρτητος συνεργαζόμενος, πρόεδρος του κινήματος Κ.Ο.Τ.Ε.Σ.

 53. Λυσικάτου Μαρία, Γενική Διευθύντρια του ιστορικού κινηματογράφου «Τριανόν», δραστηριοποιείται στο χώρο του κέντρου της Αθήνας.

 54. Μαλτέζος Θοδωρής, εκδότης-μεταφραστής, εδρεύει στο κέντρο της Αθήνας και κατοικεί στα Αναφιώτικα.

 55. Μανιάτη Βίκυ, καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, προπονήτρια στίβου, ειδική γραμματέας του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Κλασικού Αθλητισμού (ΣΕΠΚΑ). Κατοικεί στα Τουρκοβούνια.

 56. Μαντζουράτος Δημήτρης, συνταξιούχος γιατρός - καρδιολόγος, Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών. Ήταν διευθυντής της Καρδιολογικής Κλινικής ΓΝ Πατησίων, ενώ έχει διατελέσει πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρίας Προληπτικής Ιατρικής και μέλος του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών. Είναι εκπρόσωπος της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων του Δήμου Αθηναίων. Ζει στη Νεάπολη Εξαρχείων.

 57. Μανωλοπούλου Βασιλική, συνταξιούχος αεροσυνοδός, κατοικεί στη περιοχή Θυμαράκια και ευαισθητοποιείται με τα ζητήματα προστασίας αδέσποτων ζώων.

 58. Μαραγκουδάκη Δήμητρα, οικονομολόγος, συνταξιούχος τραπεζική υπάλληλος.

 59. Μαργαρίτη Κατερίνα, σκηνογράφος - ενδυματολόγος, πρόεδρος της Ένωσης Γονέων 4ης Δ.Κ. Αθήνας και Γραμματέας της Πανελλήνιας Ένωσης Γονέων Μουσικών & Καλλιτεχνικών Σχολείων, ζει στον Κολωνό.

 60. Μαρούλη Χαρά, δικηγόρος, ζει και εργάζεται στα Εξάρχεια.

 61. Μήτσης Βασίλης, υπάλληλος στο μαιευτήριο ΕΛΕΝΑ, μέλος του ΔΣ του Πανελλήνιου Συλλόγου Αναπήρων Πολιτών (ΠΑΣΑΠ). Κατοικεί στους Αμπελόκηπους.

 62. Μουντάκη Βάσω, συνταξιούχος γιατρός - καρδιολόγος, πρώην Διευθύντρια Καρδιολογικής Κλινικής ΓΝΑ «Η ΕΛΠΙΣ», διπλωματούχος Διεθνούς Ακαδημίας Κλασσικής Ομοιοπαθητικής Ιατρικής.

 63. Μπενάτος Θεοδόσης, μέλος του ΔΣ του ΟΠΑΝΔΑ, πρόεδρος του Εκπολιτιστικού Εξωραϊστικού Συλλόγου Σεπολίων «Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ».

 64. Μπουγιούκας Αντώνης, εργαζόμενος στη Διεύθυνση Πρασίνου στο Δήμο της Αθήνας, μέλος του ΔΣ του ανεξάρτητου σωματείου εργαζομένων Δήμου Αθήνας (ΕΣΕΔΑ).

 65. Μπουγιούρης Παναγιώτης, μπασκετμπολίστας στον Α.Ο Σπόρτιγκ και προπονητής σε ακαδημίες μπάσκετ στον Αγ. Θωμά (Γουδή).

 66. Νταρίλα Βικτώρια, εικαστικός, μέλος του ΔΣ του ΕΕΤΕ, κατοικεί στα Εξάρχεια.

 67. Ξαγοράρης Γιώργος, δικαστικός επιμελητής. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Πετράλωνα και αναπτύσσει τη δράση του στον επαγγελματικό του χώρο, αυτόν των Δικαστικών Επιμελητών.

 68. Ορκοπούλου Ελένη, παιδαγωγός, Εργαζόμενη στο Δημοτικό Βρεφοκομείο Αθήνας (ΔΒΑ), μέλος του ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων του ΔΒΑ.

 69. Παγανέλη Αριάδνη, γραμματέας του Συλλόγου Υπαλλήλων Περιφέρειας Αττικής, μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδίας Συλλόγων Υπαλλήλων Περιφερειών Ελλάδας, εργαζόμενη στην Περιφέρεια ως επόπτρια Δημόσιας Υγείας, μέλος του ΔΣ της Ένωσης Γονέων & Κηδεμόνων 6ης Δ.Κ., κατοικεί στην Κυψέλη.

 70. Παλαιολόγου Γεωργία (Τζίνα), δικηγόρος με ενασχόληση με το ποινικό δίκαιο και τα ανθρώπινα δικαιώματα. Έχει συνεργαστεί με το ΚΕΘΕΑ, την Ελληνική Ένωση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου, σωματεία και διεθνείς οργανισμούς, ενώ διατηρεί δικηγορικό γραφείο στην Αθήνα τα τελευταία δέκα έτη. Ανέπτυξε δράση στην φοιτητική παράταξη «Δίκτυο Αυτόνομων Ριζοσπαστικών Αριστερών Σχημάτων», ενώ έως τον Ιούλιο του 2015 ήταν μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, οργανωμένη στην Κομμουνιστική Τάση, με συνδικαλιστική δράση στο Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών. Κατά τα έτη 2015 και 2016 ήταν οργανωμένη στην ΛΑΕ. Μένει στην περιοχή των Ιλισίων.

 71. Παναγή Βούλα, λογίστρια, σύμβουλος ΟΤΑ και Νομικών Προσώπων του Δημοσίου, δημοτική σύμβουλος Αθήνας, ζει στα Πατήσια.

 72. Παντελάρος Γιάννης, πρόεδρος του Φοιτητικού Συλλόγου Μαθηματικού.

 73. Πάντζος Θωμάς, αυτοαπασχολούμενος στην περιοχή του Κουκακίου, μέλος του ΔΣ του Σωματείου Επιπλοξυλουργών Αθήνας & Σύμβουλος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθήνας.

 74. Παπαδόπουλος Θύμιος, μουσικός, δεξιοτέχνης πολυοργανίστας πνευστών, συνθέτης και ενορχηστρωτής.

 75. Παπαδόπουλος Νίκος, προπονητής μπάσκετ στον Αθλητικό Πολιτιστικό Σύλλογο «Οιωνός» της Λαμπρινής.

 76. Παπανικολάου Σταύρος, Φυσικοθεραπευτής – προπονητής, επαγγελματίας παίκτης καλαθοσφαίρισης.

 77. Παρέντη Μαρία, φιλόλογος και νομικός με εξειδίκευση στην Εγκληματολογία. Ασχολείται ενεργά με τη νομική προστασία κακοποιημένων γυναικών. Μεγάλωσε στους Αμπελόκηπους.

 78. Πελεκάνου Έλεν, έμπορος υλικών υποδηματοποιίας στην περιοχή του Ψυρρή. Είναι μέλος του Συλλόγου Αυτοαπασχολούμενων - Επαγγελματιών και Εμπόρων Δήμου Αθήνας.

 79. Περδίκης Σπύρος, πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στο Ξενοδοχείο Τιτάνια, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πλ. Αμερικής.

 80. Πολυγερινού Σαλώμη, σύμβουλος 5ης Δημοτικής Κοινότητας, ζει στην περιοχή του Προμπονά.

 81. Πούλος Αντρέας, ηλεκτρολόγος - ηλεκτρονικός μηχανικός, μεγάλωσε στις γειτονιές του Κολωνού και των Σεπολίων όπου και δραστηριοποιείται από τα μαθητικά του χρόνια έως σήμερα.
 82. Ραζή Μαίρη, ηθοποιός, διευθύντρια του Θεάτρου Πρόβα και της Ανώτερης Σχολής Δραματικής Τέχνης Μαίρης Ραζή «Η Πρόβα».

 83. Ρηγόπουλος Αντώνης («το Σφάλμα»), τραγουδοποιός, μέλος του ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων στο Θέαμα - Ακρόαμα.

 84. Σαμαρτζής Νεκτάριος, λυρικός τραγουδιστής, πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων στην Εθνική Λυρική Σκηνή, διαμένει στο Κουκάκι.

 85. Σαχινίδης Στάθης, συνταξιούχος αυτοαπασχολούμενος στην Κυψέλη, πρώην πρόεδρος του ΔΣ του Συλλόγου Αυτοαπασχολούμενων εμπόρων & επαγγελματιών Δήμου Αθήνας.

 86. Σιώμου Τασούλα, ιδιώτης παιδίατρος, διατηρεί ιατρείο στα Πετράλωνα όπου και διαμένει.

 87. Σιώρα Βιβή, πολιτικός μηχανικός, μέλος του ΔΣ της Ένωσης Γονέων & κηδεμόνων της 5ης Δ.Κ. Αθήνας, κατοικεί στη Λαμπρινή.

 88. Σκλαβενίτη Σοφία, ψυχολόγος, πρόεδρος του παραρτήματος Αθήνας του Εθνικού Συμβουλίου κατά των Ναρκωτικών (ΕΣΥΝ), μένει και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στα Πετράλωνα.

 89. Σκουλούδη – Μαγγίρη Νέλλη, χειρουργός οδοντίατρος, ασκεί το επάγγελμα στη περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα Αχαρνών.

 90. Σκούρας Νότης, κομμωτής, διατηρεί κατάστημα στο Μετς, πρόεδρος του Σωματείου Καταστηματαρχών Κομμωτών - Κουρέων Αττικής "Η ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ".

 91. Σκουρτόπουλος Σταύρος, πρόεδρος του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Αθήνας, μέλος του ΔΣ του ΣΦΕΑ '67-'74, ζει και δραστηριοποιείται για πολλά χρόνια στην περιοχή των Πετραλώνων.

 92. Σοντάκη Μαριάνθη, ηθοποιός και τραγουδίστρια. Έχει πρωταγωνιστήσει σε πάνω από 50 παραστάσεις και το 1997 προτάθηκε για βραβείο Κοτοπούλη. Εκπροσώπησε τη χώρα μας σε πολλά φεστιβάλ θεάτρου στο εξωτερικό. Παράλληλα έχει πλούσια συμμετοχή σε δισκογραφία, κινηματογράφο και τηλεόραση. Ασχολείται με τις μεταγλωττίσεις και διδάσκει αγωγή λόγου και τραγούδι σε δραματικές σχολές.

 93. Σπυριδάκης Χρήστος, μουσικός, εργάζεται στο χώρο της εστίασης στο ιστορικό κέντρο, μέλος του ΔΣ του Δημοτικού Ραδιοφώνου ΑΘΗΝΑ 984.

 94. Στρατούλη Ρεβέκκα, εργαζόμενη στο κλάδο του Φαρμάκου, κατοικεί στην Κυψέλη.

 95. Τζουμάκης Δημήτρης, ηθοποιός, σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου και στη Δραματική Σχολή Βαφειά. Γνωστός και αγαπητός από τη συμμετοχή του σε δεκάδες κινηματογραφικές και τηλεοπτικές παραγωγές, καθώς και θεατρικές παραστάσεις. Κατοικεί στον Αγ. Νικόλαο Αχαρνών.

 96. Τοπιντζής Γιώργος, ελεύθερος επαγγελματίας, διατηρεί καφενείο στην περιοχή Θυμαράκια.

 97. Τρεμπίτσκα Γιώργος, αυτοαπασχολούμενος με κατάστημα εστίασης στην περιοχή της Ακρόπολης, μετανάστης Αλβανικής καταγωγής, μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Αυτοαπασχολούμενων εμπόρων & επαγγελματιών Δήμου Αθήνας.

 98. Τσάνε Αιμιλιάνο, μετανάστης Αλβανικής καταγωγής, εργαζόμενος στον κλάδο των Τηλεπικοινωνιών, κατοικεί στην Πλ. Αγ. Δημητρίου των Όπλων, στα Κ. Πατήσια.

 99. Τσερμπής Μιχάλης, εργαζόμενος στα ΕΛΠΕ, γεννήθηκε και ζει στον Κολωνό.

 100. Τσούλας Παυσανίας, Εκπαιδευτικός - μηχανολόγος, διδάσκει στο 3ο Εσπερινό ΕΠΑΛ Ν. Φιλαδέλφειας, Γραμματέας του ΔΣ της Γ' ΕΛΜΕ Αθήνας.

 101. Φάμπα Εύα, σολίστ και καθηγήτρια κιθάρας με διεθνή καριέρα και αναγνώριση, διατέλεσε για χρόνια μέλος της Διοίκησης του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου. Κατοικεί στην περιοχή του Αγ. Ιωάννη, στο Νέο Κόσμος.

 102. Χαρίσης Νίκος, φοιτητής στο τμήμα Τούρκικων σπουδών, εργαζόμενος στο κλάδο του Επισιτισμού ως dj, μεγάλωσε και ζει στον Αγ. Παντελεήμονα Αχαρνών.

 103. Χαρισιάδη Βασιλική (Βίκυ), Εφοριακός στην Δ΄ ΔΟΥ Αθηνών, μέλος της διοικούσας επιτροπής του πολιτιστικού κέντρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημοσίων Οικονομικών Υπηρεσιών, ζει και δραστηριοποιείται στην περιοχή του Μετς.

 104. Χατζόπουλος Πολυδεύκης, συνεργαζόμενος, Καθηγητής στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών - εργαστήριο Μοριακής Βιολογίας του τμήματος Γεωπονικής Βιοτεχνολογίας.

 105. Χονδρόπουλος Νίκος, ιατρός, ειδικευόμενος Χειρουργός Θώρακος – Καρδιάς στο ΓΝΑ "Ιπποκράτειο", μένει στα Τουρκοβούνια.

 106. Χριστογιάννη Λαμπρινή, εργαζόμενη στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Εργαζομένων Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, δραστηριοποιείται σε Συλλόγους Γονέων στο Θησείο.

 107. Χριστοφόρου Βαγγέλης, καθηγητής στο Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο (ΕΜΠ), διευθυντής του Εργαστηρίου Ηλεκτρονικών Αισθητηρίων του ΕΜΠ, μέλος της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Επιστημών και Τεχνών.

 108. Χρυσομάλλης Στέλιος, Φοιτητής ΑΣΠΑΙΤΕ, είναι προπονητής μαθημάτων σκακιού και κατοικεί στα Σεπόλια.