Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι

Βασιλική Αγγελή

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1982. Είναι παντρεμένη και έχει ένα παιδί 2,5 χρονών. Έχει σπουδάσει ηλεκτρολόγος μηχανικός στο ΤΕΙ Χαλκίδας. Εργάζεται στα Ελληνικά Πετρέλαια. Στέλεχος του ΚΚΕ.


Γεωργία-Ολαϋεμί Αγίλαρα

Η Γεωργία-Ολαϋεμί Αγίλαρα γεννήθηκε στην Αθήνα. Έχει σπουδάσει στο Πειραματικό Μουσικό Γυμνάσιο και Λύκειο στην Παλλήνη και είναι αριστούχος απόφοιτη της σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής του Αθλητισμού. Σήμερα, κάνει μεταπτυχιακό στη «Προπονητική Κλασσικού αθλητισμού» στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τον αθλητισμό, ενώ έχει συμμετάσχει σε αγώνες παγκοσμίου και εθνικού επιπέδου, κατέχοντας εθνικές διακρίσεις στα 400μ. και τα 4x400μ. Εργάζεται ως προπονήτρια στίβου στον Πανελλήνιο Γυμναστικό Σύλλογο εδώ και 8 χρόνια. Επίσης είναι μέλος του Σωματείου εργαζομένων στον Πανελλήνιο Γυμναστικό Σύλλογο.


Διονυσία Αθανασοπούλου

Γεννήθηκε το 1961 στην Ηλεία. Είναι συνταξιούχος, γραμματέας του Συνδέσμου Συνταξιούχων ΙΚΑ Αθήνας, ενώ είχε διατελέσει και Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γονέων Αθήνας.


Δημήτρης Αλεξόπουλος

Γεννήθηκε το 1972. Κατοικεί μόνιμα στην Αθήνα από το 1991. Είναι απόφοιτος του Παντείου Πανεπιστημίου. Έχει εργαστεί ως ιδιωτικός υπάλληλος σε διάφορες εταιρείες. Από το 2009 εργάζεται σε Ιδιωτική Κλινική. Είναι Πρόεδρος του Κλαδικού Σωματείου Προσωπικού Ιδιωτικών Κλινικών από το 2014 και μέλος της Διοίκησης της Ομοσπονδίας Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων Ελλάδας (ΟΣΝΙΕ) από το 2016.


Γιώργος Αντωναρόπουλος 

ΕΒΕ στην Γούβα, Μέλος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων 3ου Δημοτικού σχολείου ΗλιούποληςΕλένη Ασημακοπούλου

Γεννήθηκε το 1968 στην Αθήνα και κατοικεί στον Κολωνό. Είναι απόφοιτη του τμήματος Αρχαιολογίας και Ιστορίας της Τέχνης της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών. Εργάζεται στο Υπουργείο Πολιτισμού ως Αρχαιολόγος. Είναι μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής και του Γενικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων του Υπουργείου Πολιτισμού (ΠΟΕ - ΥΠ.ΠΟ) και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων (ΣΕΑ).


Βέρα Ασλάν

Φοιτήτρια στο τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, μετανάστρια από τη Συρία.


Παναγιώτης Αυγίκος

Είναι 45 ετών και κατοικεί στα Σεπόλια. Είναι παντρεμένος και έχει τρία παιδιά. Είναι γεωπόνος και εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας. Είναι πρόεδρος του Συλλόγου Αυτοαπασχολούμενων Επαγγελματιών και Εμπόρων του Δήμου Αθήνας και μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του παιδικού σταθμού 4Δ.Κ. /Λένορμαν. Στέλεχος του Κ.Κ.Ε.


Ελευθερία Βαζούκη

Γεννήθηκε το 1953 στην Αθήνα και κατοικεί τα τελευταία 11 χρόνια στο Παγκράτι. Έχει μία κόρη και είναι συνταξιούχος. Διατηρούσε επιχείρηση στο χώρο Δημοσιεύσεων και Ισολογισμών και ήταν επί σειρά ετών ενεργό μέλος του Συλλόγου Αυτοαπασχολούμενων Α΄Αθήνας. Σήμερα είναι μέλος του Συλλόγου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ και αντιπρόσωπος του Συλλόγου στην Ομοσπονδία ΠΟΣ-ΟΑΕΕ. Δραστηριοποιείται στη Λαϊκή Επιτροπή 2ου διαμερίσματος και είναι μέλος του εκπολιτιστικού συλλόγου Αρδηττός στο Μετς. Είναι στέλεχος του ΚΚΕ.


Ζωή Βαλάση

Η Ζωή Βαλάση (γέν. Τζίμα) είναι συγγραφέας, νομικός, διδάκτωρ Πανεπιστημίου Σορβόννη - Παρίσι 4. Γεννήθηκε στην Αθήνα, το 1945. Ήταν επί δύο θητείες δημοτική σύμβουλος και επί τρεις θητείες σύμβουλος στο Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτισμικού Οργανισμού Δήμου Αθηναίων. Έχει δημοσιεύσει περισσότερα από εξήντα βιβλία - Παιδικά, Μελέτες Ιστορίας και Κριτικής Λογοτεχνίας, Λαογραφικά - πολλά άρθρα σε εφημερίδες και περιοδικά, έχει συνεργαστεί με Ραδιόφωνο και Τηλεόραση σε σειρές για παιδιά και με τον «Ριζοσπάστη», από το 1975, με τακτική στήλη κριτικής παιδικού βιβλίου. Έχει τιμηθεί με ελληνικές και διεθνείς διακρίσεις και έχει εκπροσωπήσει την Ελλάδα σε Διεθνή Συνέδρια για το παιδικό βιβλίο, ενώ επί 20 χρόνια δίδαξε στην τριτοβάθμια Εκπαίδευση «Λογοτεχνία και Βιβλία για παιδιά».


Γιώργος Βιτζηλαίος

Γεννήθηκε στην Αθήνα, το 1962. Ως μαθητής Γυμνασίου-Λυκείου φοίτησε στη σχολή Αναβρύτων. Ο πατέρας του υπάλληλος ΔΕΗ, η μητέρα οικιακά. Πέτυχε και αποφοίτησε από το Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών του Πολυτεχνείου Πατρών. Εργάστηκε 20 χρόνια ως μελετητής Μηχανικός. Παράλληλα, αλλά και ως σήμερα, εργάστηκε σε Φροντιστήρια ως διδάσκων και παρέδιδε κατ' οίκον μαθήματα Θετικών Επιστημών.


Χάρης Βουρδουμπάς

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1978 και μένει στη Λαμπρινή. Σπούδασε στο τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών του Οικονομικού Πανεπιστήμιου Αθήνας, (πρώην Α.Σ.Ο.Ε.Ε.), συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές και απόκτηση διδακτορικού τίτλου στην Οργάνωση και Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας στην διατμηματικό - διαπανεπιστημιακό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών με ευθύνη του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος και είναι προπονητής Μπάσκετ σε τμήματα Υποδομών. Είναι μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων του 113ου δημοτικού σχολείου Αθηνών. Στέλεχος του ΚΚΕ.


Βαγγελιώ Βουρλόκα

Γεννήθηκε το 1962 στην Πράμαντα Ιωαννίνων και μεγάλωσε στην Άρτα. Από το 1981 κατοικεί μόνιμα στην Αθήνα. Σπούδασε στο Τμήμα Βυζαντινών και Νεοελληνικών Σπουδών της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, και σήμερα εργάζεται στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Ως φοιτήτρια έδρασε ως στέλεχος της ΚΝΕ στο χώρο των Πανεπιστημίων και ήταν μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Αρτινών Σπουδαστών και μέλος του ΔΣ της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας. Από το 2017 είναι μέλος του ΔΣ της Β΄ΕΛΜΕ Αθήνας. Είναι μητέρα δύο παιδιών.


Ηρώ Γενετζάκη


Γεννήθηκε και μεγάλωσε στις Αρχάνες Ηρακλείου Κρήτης, το 1982. Από το 2001 κατοικεί στην Αθήνα και τα τελευταία 4 χρόνια στη Ραφήνα,όπου έχασε το σπίτι της, στη φονική πυρκαγιά στο Μάτι. Σπούδασε Αισθητική και Κοσμητολογία στο Α.ΤΕΙ Αθήνας. Εδώ και 10 χρόνια εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας, διατηρώντας Ινστιτούτο αισθητικής στο κέντρο της Αθήνας. Είναι παντρεμένη και έχει 2 παιδιά. Είναι μέλος του συλλόγου αυτοαπασχολούμενων επαγγελματιών και εμπόρων του Δήμου Αθήνας και μέλος του ΔΣ. του συλλόγου Γονέων κ Κηδεμόνων του παιδικού σταθμού του 2ου Νηπιαγωγείου Ραφήνας. Μέλος του ΚΚΕ.


Κατερίνα Γεράκη

Γεννήθηκε το 1980 στην Αθήνα και έζησε τα παιδικά της χρόνια στην γειτονιά των Άνω Πετραλώνων. Αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή Αθήνας το 2003. Τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια εργάζεται και κατοικεί στην Αθήνα (Νεάπολη Εξαρχείων) ως δικηγόρος. Από τα πρώτα της φοιτητικά χρόνια συμμετέχει στη συλλογική δράση και τους αγώνες, στο φοιτητικό κίνημα με τα ψηφοδέλτια της Πανσπουδαστικής Κίνησης Φοιτητών, στη συνδικαλιστική έκφραση των δικηγόρων με τα ψηφοδέλτια της Αγωνιστικής Συσπείρωσης Δικηγόρων, στέλεχος του ΚΚΕ.


Γκιούσα Καλλιόπη (Πόπη)

Είναι 28 χρόνων. Περιβαλλοντολόγος με μεταπτυχιακό από το Πανεπιστήμιο Πειραιά στην Διαχείριση Ενέργειας και Περιβάλλοντος. Εργαζόμενη στην Greenpeace από το 2017.  Μέλος του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αθήνας. Μέλος του ΚΚΕ.


Μανώλης Δανδουλάκης

Γεωπόνος. Πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων στις Κτιριακές Υποδομές (πρώην ΟΣΚ) και εκλεγμένος της Πανεπιστημονικής Γεωτεχνικών στη Διοικούσα επιτροπή του ΓΕΩΤΕΕ Ανατολικής Στερεάς. Πρώην δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο της Αθήνας. Στέλεχος του ΚΚΕ.


Δήμητρα Διαμαντοπούλου

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Κακόβατο Νομού Ηλείας. Σπούδασε οδοντιατρική στο πανεπιστήμιο της Αθήνας και από το 1988 ασκεί το επάγγελμα στη περιοχή των Άνω Πατησίων.


Γιώργος Δόνας

Είναι ιατρός παθολόγος (ελεύθερος επαγγελματίας). Έχει γεννηθεί στην Αθήνα το 1960 με καταγωγή από την Ήπειρο, από οικογένεια κομμουνιστών. Και οι δυο γονείς τους συμμετείχαν στον ΕΛΑΣ και αργότερα στον ΔΣΕ και στην συνέχεια βρέθηκαν ως πολιτικοί πρόσφυγες στην Τασκένδη. Ζει και εργάζεται στα Σεπόλια, είναι παντρεμένος και έχει δύο γιούς.


Στάθης Δρογώσης

Ο Στάθης Δρογώσης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1977. Είναι τραγουδοποιός και συνθέτης. Έχει πτυχίο πιάνου και ανώτερων θεωρητικών. Έχει βγάλει 7 προσωπικούς δίσκους και δύο με το συγκρότημα "Τα φώτα που σβήνουν". Έχει δώσει τραγούδια σε σπουδαίους ερμηνευτές όπως την Χαρούλα Αλεξίου , τον Γιάννη Κότσιρα την Ελευθερία Αρβανιτάκη. Έχει συμμετάσχει σε δεκάδες συναυλίες αλληλεγγύης και είναι ενεργό μέλος κινημάτων της πόλης. Είναι ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος από το 2014 στο δήμο Αθηναίων και μέλος του ΔΣ του ΟΠΑΝΔΑ από το 2014 έως το 2017. Είναι εθελοντής στο ΚΕΘΕΑ και ιδρυτικό μέλος του Κοινωνικού Ωδείου. Τέλος είναι συνδικαλιστής και γραμματέας στο σωματείο συνθετών και στιχουργών Το Μέτρον.


Τατιάνα Ευαγγελοπούλου

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1974. Μένει στον Κολωνό. Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Έκανε, επίσης, σπουδές στο Γαλλικό και στο Ιταλικό Ινστιτούτο, μιλάει Γαλλικά και Ιταλικά. Εργάστηκε στο Αρχαιολογικό Μουσείο, σε ιδιωτικές τράπεζες, στη Νομαρχία Αθηνών και από το 2001 στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός ως διοικητική υπάλληλος. Στέλεχος του ΚΚΕ. Σήμερα, εκλεγμένη Αναπληρώτρια Γραμματέας στο Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου Ευαγγελισμός (ΣΕΝΕ) και στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΟΕΔΗΝ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία).


Τούλα (Παπαδούλα) Ζαγαρέλου

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Περιστέρι Αμαλιάδος. Είναι 57 ετών. Ζει στα κάτω Πατήσια πάνω από 35 χρόνια και εργάζεται ως Ιδιωτική Υπάλληλος. Είναι παντρεμένη και έχει ένα γιο. Από μικρή ηλικία στην βιοπάλη και στον οργανωμένο αγώνα από το 1981.Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Πατησίων και μέλος του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων. Στέλεχος του ΚΚΕ.


Ελένη Θεοδοσίου

Γεννήθηκε το 1967 στο Ναύπλιο και κατοικεί στην Αθήνα. Είναι παντρεμένη και έχει δυο παιδιά. Εργάζεται ως νοσηλεύτρια στο ΨΝΑ Δρομοκαϊτειο. Είναι Πρόεδρος του Συλλόγου γυναικών Εξαρχείων - Νεάπολης - Κολωνακίου (μέλος ΟΓΕ), μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Καλλιτεχνικού Γυμνασίου Γέρακα και Εκπρόσωπος γονέων στην Πανελληνία Ένωση Καλλιτεχνικών και Μουσικών σχολείων. Μέλος του ΚΚΕ.


Ελένη-Μαρία Καλλιανιώτη

Είναι 38 χρόνων. Απόφοιτη Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, σύμβουλος διατροφής. Πρώην εκλεγμένη σύμβουλος 4ης Δημοτικής Κοινότητας Αθήνας με τη Λαϊκή Συσπείρωση.


Νίκος Καραγιώργης

Ηθοποιός, Μέλος της Διοίκησης του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) από το 1996. Μέλος της Ένωσης Γονέων & Κηδεμόνων 1ου Διαμερίσματος. Για 40 χρόνια αγωνίζεται μέσα από συλλόγους και μαζικούς φορείς.


Παναγιώτης Καρβέλης

Συνταξιούχος λογιστής ,Πρόεδρος Ένωσης Γονέων 7ου διαμερίσματος Αθήνας, μέλος Δ.Σ. συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 4ου Δημοτικού Σχολείου Αθήνας


Τόνια Κατσάνου

Είναι σύμβουλος ψυχικής υγείας, ψυχοθεραπεύτρια. Σπούδασε Ψυχολογία. Εργάστηκε σε δομές ψυχικής υγείας & προγράμματα Κοινωνικής ψυχιατρικής (αποασυλοποίηση & επανένταξη ψυχικά πασχόντων) και διαπολιτισμικής ψυχιατρικής (Μουσουλμάνοι και Ρομά). Ενεργή στο κίνημα, Μέλος του Δ.Σ. της Ομάδας γυναικών του 7ου διαμερίσματος, Μέλος της Ο.Γ.Ε.


Βασίλης Κατσαντώνης

Γεννήθηκε στην Αθήνα (Εξάρχεια) το 1984 και κατοικεί από το 2013 στην Κυψέλη. Είναι απόφοιτος Τεχνικού Επαγγελματικού Εκπαιδευτηρίου με την ειδικότητα του υδραυλικού. Από το 2004 εργαζόταν ωε σωληνουργός στα διυλιστήρια στην Κόρινθο (MOTOROIL). Το 2007 ξεκίνησε τη δουλειά στην οικοδομή ως υδραυλικός σε εργολάβο. Από το 2011 έως σήμερα εργάζεται στην κατασκευαστική εταιρεία ΑΚΤΩΡ και συγκεκριμένα στο έργο της ανάπλασης του Φαλήρου. Είναι εκλεγμένο μέλος στην κεντρική διοίκηση του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας και πρόεδρος του παραρτήματος του κέντρου. Επίσης, εκλεγμένο μέλος και ταμίας στην κεντρική διοίκηση της Ομοσπονδίας Οικοδόμων Ελλάδας.


Σταύρος Κατσιγιάννης

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1974 και κατοικεί στο Παγκράτι. Εργάζεται στο Μετρό της Αθήνας ως ηλεκτρολόγος κτιριακών εγκαταστάσεων. Είναι εκλεγμένος με τη ΔΑΣ στο Σωματείο Εργαζομένων Λειτουργίας Μετρό Αθήνας (ΣΕΛΜΑ). Στέλεχος του ΚΚΕ.


Αλεξάνδρα Κατσουράνη

Είναι νηπιαγωγός. Είναι 57 χρονών και κατοικεί στην Αθήνα, στα Αναφιώτικα.


Δημήτρης Κοιλάκος

Μεταδιδακτορικός ερευνητής στο Πανεπιστήμιο της Σόφιας. Γεννήθηκα το 1983 και από παιδί είμαι κάτοικος Αμπελοκήπων. Σπούδασα Φυσικός στο ΕΚΠΑ και συνέχισα σε μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές στην Ιστορία και Φιλοσοφία της Επιστήμης. Έχω εργαστεί ως καθηγητής σε φροντιστήριο, ως ιδιωτικός υπάλληλος, ως δημοσιογράφος και ως ερευνητής. Είμαι μέλος του Τμήματος Παιδείας και Έρευνας της ΚΕ του ΚΚΕ και μόνιμος συνεργάτης της Ιδεολογικής Επιτροπής της ΚΕ του ΚΚΕ.


Τζένη Κόλλια - Καζάκου

Απόφοιτος της φιλοσοφικής σχολής του τμήματος θεατρικών σπουδών του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Αριστούχος δραματικής σχολής του θεάτρου τέχνης «ΚΑΡΟΛΟΣ ΚΟΥΝ». Έχει παίξει σε πολλές παραστάσεις όπως και στο Αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου. Έχει γράψει ένα θεατρικό μονόλογο με τίτλο «ΕΙΜΑΙ» όπου έχει παρουσιαστεί στο Φεστιβάλ Αναλόγιο του θεάτρου τέχνης το 2016. Είναι παντρεμένη με τον Κώστα Καζάκο και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά. Μένει στη Κυψέλη και προσπαθεί να βοηθήσει την περιοχή της και τους ανθρώπους της με οποιοδήποτε καλλιτεχνικό και δημιουργικό τρόπο. Το 2017-18 ανέλαβε μαθητές του 15ου Λυκείου Αθηνών όπου σκηνοθέτησε και παρουσίασαν το έργο του Ευγένιου Ιονέσκου «το παιχνίδι της σφαγής» με μεγάλη επιτυχία. Αποσπάσματα της παράστασης παρουσιάστηκαν στο 44ο Φεστιβάλ ΚΝΕ Οδηγητή.


Όλγα Κολιούση

Πρόεδρος του επιχειρησιακού σωματείου της Wind. Γραμματέας του κλαδικού συνδικάτου στις τηλεπικοινωνίες ΣΕΤΗΠ. Επί σειρά ετών εκλεγμένο μέλος της αντιπροσωπείας του ΤΕΕ. Εργάστηκε σε διάφορες εταιρείες ως ιδιωτική υπάλληλος στην Ελλάδα και στο εξωτερικό στην Ιταλία στην αεροναυπηγική βιομηχανία. Τα τελευταία 11 χρόνια εργάζεται στην Wind. Το καλοκαίρι του 2009 εξαιτίας της συνδικαλιστικής της δράσης απολύθηκε. Κάτω από το βάρος της αντίδρασης καταρχήν των εργαζόμενων στην Wind αλλά και του κύματος αλληλεγγύης, που πήρε διεθνή διάσταση, επαναπροσλήφθηκε. Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Ηλεκτρονικών Υπολογιστών ΕΜΠ. Γεννήθηκε στην Αθήνα, η καταγωγή της είναι από τους Φιλιάτες Θεσπρωτίας. 39 ετών. Μέλος του ΚΚΕ.


Γιάννης Κονδύλης 

Μηχανολόγος μηχανικός, μέλος της Διοίκησης του Συνδικάτου Μετάλλου Βοιωτίας και μέλος της Διοίκησης της Πανελλήνιας ομοσπονδίας μετάλλου.


Ηλίας Κοσμόπουλος

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1978. Είναι απόφοιτος τεχνικού επαγγελματικού λυκείου. Αμέσως μετά τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις δούλεψε στις αρτοβιομηχανίες «Βενέτης» και μετά στον Καραμολέγκο. Το 2005 ξεκινάει τη δουλειά στην οικοδομή. Γίνεται μέλος του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας και εκλέγεται στην Κεντρική Διοίκησή του. Είναι Γραμματέας του παραρτήματος του Συνδικάτου στο Κέντρο και μέλος του Γενικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Οικοδόμων Ελλάδος. Είναι κάτοικος Εξαρχείων.


Μαριάννα Κούτρα

Γεννήθηκε στις 20 Ιουλίου 1971 στην Αθήνα, στους Αμπελοκήπους, όπου κατοικεί μέχρι και σήμερα και εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος. Είναι τελειόφοιτη του 2ου Πειραματικού Λυκείου Αθηνών. Είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών. Επαγγελματικά, αρχικά δραστηριοποιήθηκε στο τμήμα Δημοσίων Σχέσεων και Εκδηλώσεων του πολυκαταστήματος ΜΙΝΙΟΝ, στη συνέχεια στο κοινωφελές ίδρυμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και από το 2005 έως σήμερα στον Ιδιωτικό Τομέα.


Αφροδίτη Κτενά

Δρ Ηλεκτρολόγος Μηχανικός του Carnegie Mellon University (ΗΠΑ), Καθηγήτρια του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και Διευθύντρια του Εργαστηρίου Ηλεκτρικών Εγκαταστάσεων & Ηλεκτροτεχνικών Εφαρμογών του (πρώην) ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας. Το ερευνητικό της έργο αφορά σε εφαρμογές μαγνητικών υλικών και μετρήσεων, βελτιστοποίηση συστημάτων, μικροδίκτυα ΑΠΕ και τεχνολογίες ευφυών δικτύων. Έχει συγγράψει πάνω από 80 εργασίες σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά και πρακτικά διεθνών συνεδρίων. Είναι μέλος του ΤΕΕ (1994), της Ε.Ε. CIGRE και του ΙΕΕΕ (ΗΠΑ). Ζει στα Άνω Πετράλωνα από το 1996.


Χρήστος Κώτσης

Είναι εργαζόμενος στις Αστικές Συγκοινωνίες και συγκεκριμένα οδηγός τρόλλεϋ από το 2000, μέλος της Γραμματείας Αστικών Συγκοινωνιών του Π.Α.ΜΕ και της επιτροπής αγώνα στα τρόλλεϋ. Από το 2014 έως το 2016 ήταν μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ. Είναι κάτοικος του 2ου Διαμέρισματος Αθήνας από το 1998 και συμμετέχει σε δράσεις της Λαϊκής Επιτροπής και του γονεϊκού κινήματος.


Στέλιος Λάμπρου

Γεννήθηκε στην Αθήνα, σπούδασε στην ΑΣΟΕΕ και είναι Λογιστής. Είναι μέλος Δ.Σ. πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων, Δημοτικός Σύμβουλος Αθήνας με τη Λαϊκή Συσπείρωση, στέλεχος του ΚΚΕ.


Θεόδωρος Μαλτέζος

Είναι εκδότης-μεταφραστής. Σπούδασε πολιτική διπλωματική ιστορία και επί σειρά ετών ασχολήθηκε ενεργά με τον συνδικαλισμό στον κλάδο του βιβλίου και συναφών επαγγελμάτων. Στις δράσεις του περιλαμβάνονται η δημιουργία σχολικών βιβλιοθηκών και ειδικότερα η προβολή του βιβλίου μέσω πολιτιστικών εκδηλώσεων-εκθέσεων. Κατοικεί και εδρεύει στο κέντρο της Αθήνας.


Βασίλης Μαμάης 

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1961. Σπούδασε στο πανεπιστήμιο της Πάτρας και αποφοίτησε από το τμήμα Φυσικής. Είναι βιοτέχνης επιπλοποιός. Έχει δυο γιους. Έχει διατελέσει συντάκτης του «Οδηγητή» και του «Ριζοσπάστη». Συμμετείχε στο φοιτητικό και το αντιπολεμικό κίνημα. Σήμερα συμμετέχει στο συνδικαλιστικό κίνημα των επαγγελματιών βιοτεχνών και εμπόρων. Είναι μέλος του ΔΣ και του Προεδρείου της ΓΣΕΒΕΕ. Είναι μέλος του τμήματος των ΕΒΕ της ΚΕ.


Βίκυ Μανιάτη

Η Παρασκευή (Βίκυ) Μανιάτη γεννήθηκε στην Αθήνα, είναι καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση και προπονήτρια κλασσικού αθλητισμού εδώ και 20 χρόνια στον Πανελλήνιο Γυμναστικό Σύλλογο. Επίσης, είναι πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων στον Πανελλήνιο Γυμναστικό σύλλογο.


Δημήτρης Μαντζουράτος 

Ιατρός - Καρδιολόγος Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών, research fellow Wayne State University, Detroit, ΗΠΑ, 1980-81. Τέως Συντονιστής Διευθυντής του Καρδιολογικού Τμήματος του Γενικού Νοσοκομείου Πατησίων (1995-2011), τέως Διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας του ιδίου νοσοκομείου (2000-2011). Μέλος του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών (2002-2011) για τέσσερις διαδοχικές θητείες (εκπρόσωπος Πανεπιστημονικής). Μέλος του ΔΣ του Γενικού Νοσοκομείου Πατησίων (εκλεγμένος εκπρόσωπος των ιατρών, 2001-2011). Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Προληπτικής Ιατρικής (1999-2011) και έκτοτε μέλος του ΔΣ της ίδιας Εταιρείας. Γεννήθηκε το 1946 στα Εξάρχεια όπου και διαμένει μέχρι σήμερα.


Χαρά Μαρούλη

Γεννήθηκε το 1971. Μεγάλωσε, ζει και εργάζεται στην Αθήνα, στην γειτονιά της Νεάπολης Εξαρχείων. Αποφοίτησε από την Νομική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και είναι δικηγόρος. Μέλος της ΚΝΕ από τα μαθητικά της χρόνια και στην συνέχεια του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας. Είχε ενεργή δράση στο μαθητικό και στο φοιτητικό κίνημα με την Πανσπουδαστική Κίνηση και αργότερα στους δικηγόρους με τα ψηφοδέλτια της Αγωνιστικής Συσπείρωσης Δικηγόρων. Επίσης είναι Γενική Γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Γονέων & Κηδεμόνων των μαθητών του 1ου Διαμερίσματος του Δήμου Αθήνας. Είναι στέλεχος του Κ.Κ.Ε


Νίκος Ματζούτσος 

Συνταξιούχος οικοδόμος, πρόεδρος Επιτροπής Ειρήνης 2ου διαμερίσματος Αθήνας


Βασιλική Μουντάκη

Γεννήθηκε στα Χανιά το 1954. Είναι απόφοιτη της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Απέκτησε διδακτορικό τίτλο Ιατρικής από Ιατρική Σχολή Αθηνών. Διπλωματούχος Διεθνούς Ακαδημίας Κλασσικής Ομοιοπαθητικής Ιατρικής. Διευθύντρια Καρδιολογικής Κλινικής ΓΝΑ «Η ΕΛΠΙΣ». Αντιπρόεδρος Σωματείου Εργαζόμενων ΓΝΑ «Η ΕΛΠΙΣ»


Θεοδόσης Μπενάτος

Είναι γεωπόνος. Γεννήθηκε στην Αθήνα, μένει στα Σεπόλια. Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά. Είναι μέλος του Δ.Σ του "Εξωραϊστικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Σεπολίων "Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ".  Μέλος της ΚΝΕ από τα μαθητικά χρόνια. Πρωτοστάτησε μέσα από τις γραμμές της ΚΝΕ στους μαθητικούς και φοιτητικούς αγώνες. Μέχρι σήμερα στέλεχος του ΚΚΕ σε διάφορα καθήκοντα και περιοχές ευθύνης.


Κωνσταντίνα Μπόμπου

Είναι 52 χρόνων. Γεννήθηκε στη Βλαχοκερασιά Αρκαδίας. Από το 1981 ζει στον Κολωνό, όπου τελείωσε και το λύκειο. Εργάστηκε στον κλάδο του μετάλλου στην αρχή και μετά στις γραφικές τέχνες. Ως εργαζόμενη συμμετείχε στο συνδικαλιστικό κίνημα, ενώ τα τελευταία 14 χρόνια είναι συνταξιούχος αναπηρίας και δραστηριοποιείται πια στο αναπηρικό κίνημα ως μέλος στη Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων (ΣΕΑΑΝ).


Ελπίδα Νασιοπούλου 

31 χρονών, κάτοικος Παγκρατίου, Μαθηματικός, ειδικευμένη στην Διδακτική των Μαθηματικών (μεταπτυχιακό πρόγραμμα του ΕΚΠΑ).  Εργαζόμενη σε Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης. Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου εργαζομένων στην ιδιωτική εκπαίδευση Αττικής "Βύρων". Πρωταθλήτρια Ελλάδος στο Muay Thai. Μέλος του σώματος Διαιτητών - Κριτών της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Muay Thai (ΠΟΜ)


Γιώργος Ντούνη

Γεννήθηκε το 1986 στην Αλβανία. Το 1991 μετανάστευσε στην Ελλάδα μαζί με τους γονείς του. Μεγάλωσε στην περιοχή του Παγκρατίου. Στα μαθητικά του χρόνια εντάχθηκε στην ΚΝΕ και συνέχισε να αναπτύσσει δράση μέσα από τις γραμμές της και ως φοιτητής στην Πάτρα. Την περίοδο των σπουδών του στην Πάτρα διετέλεσε πρόεδρος του Συλλόγου Οικότροφων Φοιτητών της Εστίας του Πανεπιστημίου. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Οικονομικών επιστημών, ενώ έχει ολοκληρώσει και μεταπτυχιακές σπουδές στα Χρηματοοικονομικά. Εργάζεται ως μισθωτός λογιστής. Είναι μέλος του Σωματείου Λογιστών και Ελεγκτών της Περιφέρειας Αττικής. Στέλεχος του ΚΚΕ.


Γιώργος Ξαγοράρης

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα (Πετράλωνα) το 1958. Το 1974 οργανώθηκε στην ΜΟΔΝΕ, το 1975 στην ΚΝΕ και το 1977 στο ΚΚΕ υπηρετώντας τους σκοπούς του και από στελεχικές χρεώσεις. Σήμερα, συνεργαζόμενος με το κόμμα αναπτύσσει τη δράση του στον επαγγελματικό του χώρο, αυτόν των Δικαστικών επιμελητών.


Αριάδνη Παγανέλη

Γεννημένη το 1980 στην Αθήνα, μένει στην Κυψέλη και είναι παντρεμένη με δυο παιδιά. Τελείωσε τις σπουδές της ως Επόπτρια Δημόσιας Υγείας στο ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ και απέκτησε μεταπτυχιακό τίτλο στην Υγιεινή Περιβάλλοντος. Εργάζεται ως Υγιεινολόγος στην Περιφέρεια Αττικής στο Τμήμα Υγειονομικών Ελέγχων Κεντρικού Τομέα. Είναι εκλεγμένη στο Δ.Σ. του Συλλόγου Υπαλλήλων Περιφέρειας Αττικής και στο Γ.Σ. της Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Αιρετών Περιφερειών Ελλάδας. Επίσης είναι εκλεγμένη στο Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων των Παιδικών Σταθμών του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών. Είναι μέλος του ΚΚΕ από το 2002.


Γιώργος Παλιούρας

Υποστράτηγος ΕΛ.ΑΣ. ε.α. Γεννήθηκε στην Άρτα το 1956. Υπηρέτησε σε διάφορες υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας. Ασχολήθηκε με θέματα οργάνωσης και προστασίας των δικαιωμάτων των πολιτών, μεταναστών και προσφύγων. Διετέλεσε καθηγητής της Αστυνομικής Ακαδημίας. Δραστηριοποιήθηκε στον αστυνομικό συνδικαλισμό και ήταν αντιπρόσωπος των Ενώσεων της Αττικής στην ΠΟΑΣΥ και την ΠΟΑΞΙΑ. Υπήρξε πρόεδρος των Συλλόγων Γονέων του 4ου Γυμνασίου και του 4ου Λυκείου Ζωγράφου και αντιπρόσωπος στην Ένωση Γονέων. Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και είναι απόφοιτος της Σχολής Εθνικής Ασφάλειας. Συμμετέχει στην Κίνηση Αποστράτων Αστυνομικών και την Πρωτοβουλία Αποστράτων.


Βούλα Παναγή 

Λογίστρια, σύμβουλος ΟΤΑ & Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου, αναπληρωματικό μέλος ΔΣ του «Αθήνα 9.84»Γιάννης Παντελάρος

Φοιτητής Μαθηματικού


Περικλής Παπαβασιλείου

Αναπληρωτής Καθηγητής στο Τμήμα Ξένων Γλωσσών, Μετάφρασης και Διερμηνείας του Ιονίου Πανεπιστημίου. Επί σειρά ετών (σήμερα αντιπρόεδρος) μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Διδασκόντων του Ιονίου Πανεπιστημίου.


Κώστας Παπαλουκάς

Γεννήθηκε το 1951 στο Παγκράτι όπου και μένει, ήταν καθηγητής στο 17ο Λύκειο, συνταξιοδοτήθηκε το 2011. Αγωνίστηκε κατά της δικτατορίας, το 1968 συνελήφθη στη διαδήλωση της κηδείας του Γ. Παπανδρέου πέρασε από στρατοδικείο, καταδικάστηκε, αλλά δε φυλακίστηκε ως ανήλικος. To 1974 μετά την μεταπολίτευση οργανώθηκε στην ΚΝΕ και στο Κόμμα. Το 1985 καθηγητής στη Βοιωτία, εκλέχτηκε μέλος και μετά πρόεδρος του ΔΣ της ΕΛΜΕ. Το 1991 αποχώρησε από το ΚΚΕ, λόγω αυταπατών για τον ΣΥΝ. Επιστρέφοντας στην Αθήνα συμμετείχε στο ΔΣ της ΣΤ' ΕΛΜΕ. Το 2010-2014 ήταν σύμβουλος στη 2η Δημοτική Κοινότητα με την «Ανοιχτή Πόλη». Από εκείνη την περίοδο στράφηκε προς το ΚΚΕ.


Έλεν Πελεκάνου

Γεννήθηκε το 1969 και έχει ένα παιδί. Είναι έμπορος υλικών υποδηματοποιίας και μέλος του Συλλόγου Αυτοαπασχολούμενων - Επαγγελματιών και Εμπόρων δήμου Αθήνας. Είναι μέλος του ΚΚΕ.


Αντρέας Πούλος

23 ετών, φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, Μέλος του ΔΣ του Φοιτητικού Συλλόγου.
Γεννήθηκε και μεγαλωσε στα Σεπόλια και τον Κολωνό (4ο διαμέρισμα). Ως μαθητής ήταν πρόεδρος του  15μελούς του 1ου ΕΠΑΛ Αθηνών στο Μεταξουργείο. Από το 1ο μέχρι το 5ο έτος των σπουδών του ήταν μέλος της ΕΓ του ΜΑΣ. Από μικρή ηλικία έχει εργαστεί στον κλάδο των τηλεπικοινωνιών (COSMOTE E-VALUE) και στον κλάδο του επισιτισμού όπου εργάζεται μέχρι και σήμερα. Είναι στέλεχος της ΚΝΕ.Λάμπρος Σακαρετσάνος

Γεννήθηκε το 1982. Μεγάλωσε στην Αμφιλοχία και κατοικεί στην Αθήνα από το 2000. Αποφοίτησε από το ΠΤΔΕ Αθηνών και εργάζεται ως δάσκαλος στο 51ο  Δημοτικό Σχολείο Αθηνών. Είναι γραμματέας του Συλλόγου Εκπαιδευτικών "ο Αριστοτέλης" και εκλέγεται αντιπρόσωπος στα συνέδρια της ΔΟΕ από το 2015 και μετά. Μέλος του ΚΚΕ.


Νεκτάριος Σαμαρτζής

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1967. Είναι παντρεμένος κι έχει δύο παιδιά. Έχει σπουδάσει κλασικό τραγούδι, κλασική κιθάρα κι ανώτερα θεωρητικά μουσικής. Ξεκίνησε τον εργάσιμο βίο του ως καθηγητής κιθάρας και ανωτέρων θεωρητικών σε ωδεία. Από το 1997 είναι μέλος της χορωδίας της Εθνικής Λυρικής Σκηνής. Είναι πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στην Εθνική Λυρική Σκηνή και μέλος του ΔΣ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Θεάματος Ακροάματος. Παράλληλα δραστηριοποιείται στο γονεϊκό κίνημα ως πρόεδρος της Ένωσης Γονέων & Κηδεμόνων του 1ου Διαμερίσματος Δήμου Αθηναίων και μέλος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Δήμου Αθήνας. Είναι μέλος της Τομεακής Επιτροπής Καλλιτεχνών της ΚΟΑ του ΚΚΕ.


Παναγιώτης Σαμπλίδης

Συνταξιούχος έμπορος, μέλος της Διοίκησης της Ένωσης Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Αθήνας. Διατηρούσε για χρόνια κατάστημα στο Μοναστηράκι. Ήταν εκπρόσωπος της Αγωνιστικής Συνεργασίας Εμπόρων στον Εμπορικό Σύλλογο Αθήνας και ιδρυτικό μέλος του Σωματείου Μικρών Εμπόρων Α' Αθήνας.


Γεώργιος Μ. Σαρηγιάννης


Γεννήθηκε στην Αθήνα, το 1940. Αρχιτέκτων ΕΜΠ, Μεταπτυχιακές σπουδές στο Technische Universität Wien, Διδάκτωρ ΕΜΠ, Υφηγητής ΕΜΠ. Ακαδημαϊκή σταδιοδρομία: δίδαξε στο ΕΜΠ από το 1965, τώρα είναι ομότιμος καθηγητής και διδάσκει στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα ως υπεύθυνος το μάθημα «Μεταφορικά Συστήματα Πόλεων μέσα από την βιώσιμη κινητικότητα», και επίσης ως υπεύθυνος το μάθημα «η Κρίση της Πόλης», καθώς και σε προπτυχιακά μαθήματα σε θέματα Ιστορίας Αρχαίας και Μεσαιωνικής Πόλης. Μετέχει σε ομάδες και φορείς με σκοπό την προστασία της Αρχιτεκτονικής Κληρονομιάς, με αποτελεσματικές παρεμβάσεις στο κτήριο Σούτσων (Πανεπιστημίου και Κοραή), Ξενοδοχείον Αθηνών (Κοραή και Σταδίου), Μέγαρον Πάλλη (Πλ.Συντάγματος), Οφθαλμιατρείον Αθηνών, (Πανεπιστημίου), Κτήριον Φιλήμονος (Αμερικής και Σταδίου), Δημοτική Αγορά Χαλκίδος, κ.α. Μέλος του ΚΚΕ από το 1975. Διετέλεσε στέλεχος του Κέντρου Μαρξιστικών Ερευνών, και επιτροπών του ΚΚΕ. Εχει δημοσιεύσει πάνω από 10 βιβλία, 200 επιστημονικές έρευνες και 400 άρθρα σε θέματα πολεοδομίας, μεταφορών, προστασίας περιβάλλοντος, γενικής ιστορίας και ιστορίας της πόλης και της πολεοδομίας, παιδείας, σύγχρονων πολεοδομικών προβλημάτων της Αθήνας, κ.α. σε επιστημονικά έντυπα, στην ΚΟΜΕΠ και τον Ριζοσπάστη, και έχει μετάσχει με εισηγήσεις σε πάνω από 40 Συνέδρια (ελληνικά και διεθνή) με αντίστοιχα θέματα. Βιβλία και άρθρα του είναι ανηρτημένα στην www.academia.edu και στο περιοδικό www.GreekArchitects.gr στην ιστοσελίδα του workshop του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων, καθώς και στις ιστοσελίδες των μαθημάτων του στο ΕΜΠ.


Νότης Σκούρας

Ο Νότης Σκούρας είναι 31 ετών και δραστηριοποιείται ως ελεύθερος επαγγελματίας στην περιοχή του Μετς. Συμμετείχε στις δράσεις της Επιτροπής Αθλητισμού στο Μετς σε συνεργασία με τον Εξωραϊστικό Σύλλογο «Αρδητό», με σκοπό τη διεκδίκηση καλύτερων αθλητικών υποδομών και δραστηριοτήτων των κατοίκων. Παράλληλα, έχει εκλεγεί Αντιπρόεδρος στο Σωματείο Κομμωτών, που εντάσσεται στην Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Αθήνας στις δυνάμεις της ΠΑΣΕΒΕ. Είναι ενεργό μέλος του Συλλόγου Αυτοαπασχολούμενων - Επαγγελματιών και Εμπόρων του Δήμου Αθήνας.


Σταύρος Σκουρτόπουλος

Γεννήθηκε το 1948 στην Ημαθία. Το 1964 οργανώθηκε στη Δημοκρατική Νεολαία Λαμπράκη στη Θεσσαλονίκη, ενώ με την κήρυξη της δικτατορίας, συνελήφθη και εκτοπίστηκε στη Γυάρο και τη Λέρο. Από το 1974 είναι μέλος του ΚΚΕ. Δραστηριοποιήθηκε στο χώρο των ιδιωτικών υπαλλήλων, ενώ σήμερα είναι πρόεδρος του σωματείου συνταξιούχων ΙΚΑ Αθήνας και μέλος της διοίκησης του "ΣΦΕΑ '67 - '74".


Χρήστος Σπυριδάκης

Είναι 36 χρονών. Γεννήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Από νεαρή ηλικία οργανώθηκε στην ΚΝΕ με έντονη συνδικαλιστική δράση στο Συντονιστικό Αγώνα Σχολείων της πόλης. Αποφοίτησε από τη Σχολή Πολιτικών Επιστημών του Α.Π.Θ από την οποία είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στην Πολιτική Ανάλυση, ολοκληρώνοντας παράλληλα τις μουσικές σπουδές του στο βιολί. Διατέλεσε πρόεδρος του Συλλόγου Μεταπτυχιακών και Υποψηφίων Διδακτόρων Πολιτικών Επιστημών Α.Π.Θ. Στις εκλογές για την τοπική διοίκηση του 2010 ήταν υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης στον Δήμο Θεσσαλονίκης. Μέλος του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου, εργάστηκε ως μουσικός επί σειρά ετών. Ζει στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας και εργάζεται στον κλάδο του επισιτισμού. Είναι υποψήφιος Διδάκτορας Πολιτικής ιστορίας.


Γιώργος Στεφανάκης

Μάγειρας- ξενοδοχοϋπάλληλος. Γεννήθηκε στην Κρήτη όπου και δραστηριοποιήθηκε στο εργατικό λαϊκό κίνημα από τα μαθητικά χρόνια και μετέπειτα στο φοιτητικό - σπουδαστικό και εργατικό κίνημα. Είναι μέλος του ΔΣ του Εργατικού Κέντρου Αθήνας και πρόεδρος του Συνδικάτου Επισιτισμού Τουρισμού Ξενοδοχείων Ν. Αττικής. Στέλεχος του ΚΚΕ.


Δημήτρης Τζουμάκης

Ηθοποιός. Γεννήθηκε στο Βόλο. Το 1965 ήρθε στην Αθήνα και το 1968 ολοκλήρωσε τις σπουδές του στη Δραματική Σχολή και στη συνέχεια τη στρατιωτική του θητεία, την περίοδο της χούντας. Κατά τη διάρκεια της θητείας του τιμωρήθηκε με 16 μήνες φυλακή. Συνεργάστηκε με πολλούς σπουδαίους ανθρώπους του θεάτρου, ενώ έχει συμμετάσχει σε πολλές θεατρικές, κινηματογραφικές, τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές παραγωγές. Το 1975 με μία παρέα συναδέλφων και φίλων από τα Γιάννενα δημιουργούν τον Οργανισμό Ηπειρώτικου Θεάτρου (Ο.Η.Θ.) με έδρα τα Γιάννενα και ακτίνα δράσης το τρίγωνο: Κέρκυρα - Μεσολόγγι - Μέτσοβο. Για δύο χρόνια ο Ο.Η.Θ. έδωσε παραστάσεις σε πλατείες, χωράφια, σινεμά και καφενεία. Σήμερα είναι κάτοικος Αγ. Νικολάου Αχαρνών, στην Αθήνα.Αιμιλιάνο Τσάνε (Emiliano Cane)

Γεννήθηκε το 1992 στους Αγίους Σαράντα Αλβανίας. Σε ηλικία 7 ετών με τους γονείς και τον αδερφό του ήρθαν ως οικονομικοί μετανάστες στην Ελλάδα. Από τότε μέχρι σήμερα ζει στα Άνω Πατήσια στην Αθήνα. Αποφοίτησε από το 59ο ΓΕΛ Αθηνών. Έχει σπουδάσει οικονομικές επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Πειραιά από το 2011-2015. Στο 1ο έτος της σχολής εντάχθηκε στην ΚΝΕ . Δραστηριοποιήθηκε ενεργά στο φοιτητικό σύλλογο μέσα από τις γραμμές του ΜΑΣ. Πλέον εργάζεται ως ιδιωτικός σε υπηρεσίες εξυπηρέτησης της τράπεζας Πειραιώς και είναι μέλος του ταξικού κλαδικού σωματείου χρηματοπιστωτικού.


Μιχάλης Τσερμπής

Γεννήθηκε το 1989 στην Αθήνα και μένει στον Κολωνό. Εργάζεται στα Ελληνικά Πετρέλαια. Στέλεχος του ΚΚΕ.


Εύα Φάμπα

Σολίστ και καθηγήτρια κιθάρας, επιμελήτρια μουσικών εκδόσεων, με διεθνή καριέρα και αναγνώριση, παρουσιάσεις σε πολλά διεθνή φεστιβάλ, ηχογραφήσεις Cd και εμφανίσεις με συμφωνικές ορχήστρες. Είναι Πρόεδρος του πολιτιστικού Συλλόγου Φίλων της Κιθάρας «Δημήτρης Φάμπας». Μέλος της εξελεγκτικής επιτροπής της ΠΟΘΑ, διατέλεσε για χρόνια μέλος της Διοίκησης του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου.


Βαγγέλης Φιλέρης


Είναι 59 ετών, Πολιτικός μηχανικός και εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας (γραφείο στατικών μελετών). Είναι παντρεμένος και έχει 3 κόρες. Συμμετέχει ενεργά στο γονεϊκό κίνημα και σήμερα είναι αντιπρόεδρος του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 13ου Γυμνάσιου Αθηνών. Επίσης είναι Πρόεδρος της Ένωσης Γονέων 2ου Διαμερίσματος Αθηνών, μέλος του ΔΣ Ομοσπονδίας Γονέων & Κηδεμόνων Περιφέρειας Αττικής (εκπρόσωπος Τύπου) και μέλος του ΔΣ της Ανώτατης Συνομοσπονδίας Γονέων Μαθητών Ελλάδας (Ταμίας). Στις εκλογές του ΤΕΕ και του Σύλλογου Πολιτικών Μηχανικών συμμετέχει στα ψηφοδέλτια της Πανεπιστημονικής.


Κωνσταντίνα Χαραλαμπίδη

Γεννήθηκε το 1997 στην Αθήνα. Είναι Φοιτήτρια  στο Μαθηματικό Τμήμα του ΕΚΠΑ και πρόεδρος του Φοιτητικού Συλλόγου. Εργαζόμενη στον κλάδο του επισιτισμού και μέλος του σωματείου Επισιτισμού. Μέλος της ΟΓΕ.

Βασιλική (Βίκυ) Χαρισιάδη

Γεννήθηκε το 1962 στην Άρτα όπου και μεγάλωσε. Είναι πτυχιούχος της ΑΣΟΕΕ στο τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων. Έχει εργαστεί στον ιδιωτικό τομέα ως λογίστρια. Από το 1998 μετά από εξετάσεις μέσω ΑΣΕΠ ως υπάλληλος του Υπουργείου Οικονομικών στη Δ' ΔΟΥ ΑΘΗΝΩΝ στα Εξάρχεια. Από το 2013 δραστηριοποιείται στο εργατικό - συνδικαλιστικό κίνημα. Είναι εκλεγμένη στην Ομοσπονδία Εφοριακών με τις δυνάμεις του ΠΑΜΕ. Ήταν μέλος του ΔΣ του συλλόγου Γυναικών 2ου Διαμερίσματος Αθήνας,μέλους ΟΓΕ, και ενεργό μέλος της Λαϊκής Επιτροπής του. Είναι μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου ΑΡΔΗΤΤΟΣ στο Μετς και διετέλεσε μέλος του προηγούμενου Δ.Σ. του Συλλόγου.