Δημοτικές & Περιφερειακές εκλογές 2023

«Μαζί με τον λαό της Αθήνας στους αγώνες για τις ανάγκες των πολλών και όχι για τα κέρδη των λίγων»

Εκδήλωση παρουσίασης των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων με τη Λαϊκή Συσπείρωση Αθήνας


Σε κλίμα ενθουσιασμού παρουσιάστηκε το απόγευμα της Πέμπτης 13 Ιουλίου το μεγαλύτερο μέρος του ψηφοδελτίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο δήμο της Αθήνας. Στην συγκέντρωση, που διοργάνωσε η Τομεακή Οργάνωση Α' Αθήνας του ΚΚΕ με τίτλο «Μαζί με τον λαό της Αθήνας στους αγώνες για τις ανάγκες των πολλών και όχι για τα κέρδη των λίγων», παραβρέθηκε πλήθος κόσμου από το μεγαλύτερο δήμο της χώρας, γεμίζοντας το αμφιθέατρο της Τεχνόπολης στο Γκάζι.

Στη συγκέντρωση μίλησε ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας, ενώ ανακοινώθηκαν οι πρώτοι 91 υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» για τον Δήμο, οι όποιοι στάθηκαν στο κέντρο του Αμφιθεάτρου καταχειροκροτούμενοι. Προηγήθηκαν παρεμβάσεις από τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους Φανή Καβάλλα, Μαρία Παρέντη και Νίκο Λούβρο.

Παρευρέθηκε ο Θοδωρής Χιώνης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και Γραμματέας της ΚΟ Αττικής. Επίσης ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της ΚΕ και βουλευτής και η Χριστίνα Σκαλούμπακα, μέλος της ΚΕ. Μεταξύ άλλων το «παρών» ακόμη έδωσαν ο τραγουδιστής Διονύσης Τσακνής και ο πανεπιστημιακός Γιάννης Μηλιός.

Αποσπάσματα από την ομιλία του Νίκου Σοφιανού, καθώς και τα ονόματα των πρώτων 90 υποψήφιων δημοτικών συμβούλων που ανακοινώθηκαν στην εκδήλωση μπορείτε να διαβάσετε εδώ.