Ομιλίες / Δηλώσεις

 

Για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, του Α' γύρου τοπικών εκλογών και τη μάχη του Β' γύρου και τις βουλευτικές εκλογές

Με μια μεγάλη περιοδεία στη Φωκίωνος Νέγρη, στην πλατεία Κυψέλης και στην πλατεία Αγ. Γεωργίου ολοκλήρωσε την Παρασκευή την προεκλογική του δραστηριότητα ο Νίκος Σοφιανός.

Περιοδεία στα Άνω Πατήσια πραγματοποίησε ο Νίκος Σοφιανός το πρωί της Παρασκευής μαζί με τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους Στάθη Δρογώση και Δήμητρα Διαμαντοπούλου, την υποψήφια ευρωβουλευτή του ΚΚΕ Κωσταντίνα Τσιουπρά και τις υποψήφιες συμβούλους 5ης δημοτικής κοινότητας Τούλα Κεφάλα και Τάνια Κολισίκα.

Σε άλλη μία γειτονιά της Αθήνας, τα Θυμαράκια, βρέθηκε κλιμάκιο της Λαϊκής Συσπείρωσης και του ΚΚΕ το απόγευμα της Πέμπτης, με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Νίκο Σοφιανό και μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, που συνοδευόταν από τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Δημήτρη Τζουμάκη και την διαμερισματική σύμβουλο και υποψήφια σύμβουλο 4ης...

Η δραστηριότητα του Νίκου Σοφιανού συνεχίστηκε σήμερα με περιοδεία στα Α. Πετράλωνα καιστον Ασύρματο. Μαζί με τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους Στέλιο Λάμπρου, Στάθη Δρογώση, Γιώργο Ξαγοράρη, Σταύρο Σκουρτόπουλο και Αφροδίτη Κτενά και τις υποψήφιες συμβούλους 3ης δημοτικής κοινότητας Ηλέκτρα Σκουρτοπούλου και Ελένη Μαΐλη επισκέφτηκαν τα...

Στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στο Σύνταγμα, χαιρετισμό απηύθυνε ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων με τη «Λαϊκή Συσπείρωση». Στο χαιρετισμό του σημείωσε: