Ομιλίες / Δηλώσεις / Δελτία Τύπου

 

Το ΚΕΘΕΑ «ΔΙΑΒΑΣΗ» επισκέφθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης ο Νίκος Σοφιανός μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και ο Παναγιώτης Κατηφές επικεφαλής του Τμήματος κατά των Ναρκωτικών της ΚΕ και συζήτησαν με εργαζόμενους και Συλλόγους Οικογένειας. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα απευθύνεται σε ενήλικες χρήστες ουσιών και τις οικογένειές τους, είναι πρόγραμμα...

Περιοδεία στο 102ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών στην οδό Βαφειοχωρίου πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ & δημοτικός σύμβουλος Αθήνας και ο Βασίλης Ραπτάκης, σύμβουλος της 7ης δημοτικής κοινότητας με τη Λαϊκή Συσπείρωση Αθήνας. Συναντήθηκαν με τη διευθύντρια του Σχολείου κα Σοφία Φωστιέρη , τον πρόεδρο της...

Επιστολή προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου της Αθήνας κατέθεσαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης Αθήνας για να συζητηθεί προ ημερήσιας διάταξης στο ερχόμενο Δημοτικό Συμβούλιο στις 14 Οκτώβρη 2019 το θέμα της ΠΝΠ της Κυβέρνησης για το ΚΕΘΕΑ. Το αίτημα της Λαϊκής Συσπείρωσης Αθήνας αναφέρει τα εξής:

Κινητοποίηση, απαιτώντας να μην παραδοθεί η έκταση του πρώην εργοστασίου «ΒΟΤΡΥΣ» σε ιδιώτες και να ανεγερθεί νέο σχολείο για το 9ο ΕΠΑΛ, διοργάνωσε την Κυριακή 6 Οκτωβρίου ο Εξωραϊστικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Σεπολίων «Η Αναγέννηση» έξω από το 53ο Λύκειο.

Στον προσφυγικό καταυλισμό του Ελαιώνα βρέθηκε σήμερα ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και δημοτικός σύμβουλος Αθήνας, εκλεγμένος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση». Μαζί του ήταν ο Κώστας Ρήγας, μέλος της ΕΠ της ΚΟΑ του ΚΚΕ και ο Βασίλης Δήμου, κοινοτικός σύμβουλος του 3ου Διαμερίσματος του Δήμου της Αθήνας.

Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ με επικεφαλής τον εκλεγμένο δημοτικό σύμβουλο Αθήνας και μέλος του ΠΓ του ΚΚΕ Νίκο Σοφιανό έγινε στο συγκρότημα που στεγάζει τα 54ο και 55ο δημοτικά σχολεία Αθήνας, μαζί με δύο νηπιαγωγεία, στην οδό Λιοσίων 42. Τα σχολεία, στη συντριπτική πλειονότητα, εξυπηρετούν ανάγκες μεταναστών και προσφύγων.

Στην ορκωμοσία του νέου Δημοτικού Συμβουλίου της Αθήνας που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 25 Αυγούστου 2019, οι δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Αθήνας, αφού ορκίστηκαν με πολιτικό όρκο, έκαναν την εξής δήλωση: «Δηλώνουμε ότι υπερασπιζόμαστε τα συμφέροντα του λαού».

«Με το ΚΚΕ ισχυρό στον αγώνα για τις ανάγκες και τα δικαιώματά μας. Ενάντια στην εκμετάλλευση, στον πόλεμο, στον φασισμό». Αυτό ήταν το σύνθημα στην καθιερωμένη συγκέντρωση της ΚΟΑ του ΚΚΕ στο πάρκο του Φιξ στα Πατήσια για Έλληνες και μετανάστες εργάτες, με κεντρικό ομιλητή τον Νίκο Σοφιανό, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιο...