Ομιλίες / Δηλώσεις / Δελτία Τύπου

 

«Με το ΚΚΕ ισχυρό στον αγώνα για τις ανάγκες και τα δικαιώματά μας. Ενάντια στην εκμετάλλευση, στον πόλεμο, στον φασισμό». Αυτό ήταν το σύνθημα στην καθιερωμένη συγκέντρωση της ΚΟΑ του ΚΚΕ στο πάρκο του Φιξ στα Πατήσια για Έλληνες και μετανάστες εργάτες, με κεντρικό ομιλητή τον Νίκο Σοφιανό, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιο...

Στηρίζοντας τη σημερινή απόφαση του δημοτικού συμβουλίου να μην παραχωρήσει προεκλογικά χώρους στη ναζιστική εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής, ο Νίκος Σοφιανός, δημοτικός σύμβουλος, έκανε την παρακάτω δήλωση:

Η "Λαϊκή Συσπείρωση" Αθήνας στηρίζει το αίτημα του Πολιτιστικού Συλλόγου Άνω Αμπελοκήπων προς το Δημοτικό Συμβούλιο ώστε να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες από την πλευρά του Δήμου και να προχωρήσει ο καθορισμός τιμής μονάδος για την απαλλοτρίωση των 2,7 στρεμμάτων του τμήματος οικοπέδου της ΔΕΗ επί της οδού Λάμψα.

Συνάντηση με την Πρόεδρο του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθήνας (Δ.Β.Α.) Πόπη Γιαννοπούλου είχαν το μεσημέρι της Πέμπτης οι δημοτικοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης Νίκος Σοφιανός και Στέλιος Λάμπρου. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε μετά από αίτημα των δημοτικών συμβούλων του ΚΚΕ για θέματα που αφορούν τους παιδικούς σταθμούς του δήμου Αθήνας.

Για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, του Α' γύρου τοπικών εκλογών και τη μάχη του Β' γύρου και τις βουλευτικές εκλογές