Πρόγραμμα

 

Τη Δευτέρα 8 Απριλίου 2019, στις 12:30 το μεσημέρι ο Νίκος Σοφιανός, υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας και μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ θα παρουσιάσει το σύνολο των υποψήφιων δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων με τη Λαϊκή Συσπείρωση στο δήμο της Αθήνας. Η εκδήλωση παρουσίασης των υποψηφίων θα πραγματοποιηθεί στο θέατρο «Τζένη Καρέζη», Ακαδημίας 3.

- 11:00, ομιλία σε εκδήλωση της ΤΟ Α' Αθήνας - Γαλατσίου με θέμα: «Οι εξελίξεις στην εκπαίδευση, η κατάσταση στα σχολεία και οι θέσεις του ΚΚΕ», σε αίθουσα της Ένωσης Λογιστών (Κάνιγγος 27, 5ος όροφος). Παρεμβάσεις στην εκδήλωση θα κάνουν επίσης υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, εκπαιδευτικοί και γονείς.

Επίσκεψη θα πραγματοποιήσει ο Νίκος Σοφιανός, δημοτικός σύμβουλος & υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας στα 54ο & 55ο Δημοτικά Σχολεία στην οδό Μιχαήλ Βόδα και στη συνέχεια στο 51ο Δημοτικό Σχολείο στην οδό Ακομινάτου, τη Δευτέρα 4 Μάρτη στις 10:30π.μ. Το απόγευμα της ίδιας μέρας, θα παραβρεθεί στην εκδήλωση της ΚΕ του ΚΚΕ με ομιλητή τον ΓΓ της ΚΕ Δημήτρη...

Η Οργάνωση Περιοχής Αττικής της ΚΝΕ και η Επιτροπή κατά των Ναρκωτικών του ΚΣ της ΚΝΕ οργανώνουν εκδήλωση με θέμα «"Χώροι εποπτευόμενης χρήσης" - Το πρόβλημα των ναρκωτικών στην Αθήνα και οι θέσεις του ΚΚΕ».