2020

 

Καταψηφίζοντας τον οικονομικό απολογισμό του Δήμου Αθηναίων για το έτος 2019, ο Στέλιος Λάμπρου, δημοτικός σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης, στην τοποθέτηση του δήλωσε τα εξής:

Θέμα για τη νέα τιμολογιακή πολιτική του ΟΠΑΝΔΑ που ψηφίστηκε από το ΔΣ του Οργανισμού την προηγούμενη εβδομάδα έθεσε προ ημερήσιας διάταξης στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Δευτέρας 14 Σεπτέμβρη 2020, ο Χάρης Βουρδουμπάς, δημοτικός σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης Αθήνας, τονίζοντας τα εξής:

«Η αθλιότητα που επικρατεί στη Μόρια, στην Πλατεία Βικτωρίας, στην Αμυγδαλέζα και τώρα στον Ελαιώνα, έχει δημιουργηθεί εφαρμόζοντας μια συγκεκριμένη πολιτική. Είναι η συμφωνία ΕΕ- Τουρκίας, μια συμφωνία που υπέγραψε η Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και πιστά τηρεί η κυβέρνηση της ΝΔ, εξαιτίας της οποίας έχουμε τον Πρωθυπουργό να λέει κυνικά ότι "δεν θα φύγει...

«Απαιτούμε την επαναπρόσληψη όλων των απολυμένων μεταναστριών καθαριστριών. Να προχωρήσει τώρα η κυβέρνηση στην άρση του αποκλεισμού από τον διορισμό στα δημόσια σχολεία όλων των αποκλεισμένων καθαριστριών που εργάζονταν το έτος 2019 και είχαν προσληφθεί από τις Σχολικές Επιτροπές. Ζητάμε προσλήψεις για την καθαριότητα στα σχολεία με βάση τις...

Νίκος Σοφιανός: "Ο Δήμαρχος απαξιώνει το Δημοτικό Συμβούλιο περνώντας προγραμματική σύμβαση 15 εκατ. ευρώ για τον Πολιτισμό μόνο από την Οικονομική Επιτροπή"