Ομιλίες / Δηλώσεις

 

Μήνυμα ελπίδας , αντεπίθεσης και ενίσχυσης του ΚΚΕ και της «Λαϊκής Συσπείρωσης» έστειλε η συγκέντρωση του Σαββάτου στην πλατεία Πλυτά στη Γουβά. Στη συγκέντρωση μίλησε ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος δήμαρχος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στην Αθήνα, η Εφη Χαλιού, υποψήφια ευρωβουλευτής και ο Στάθης Δρογώσης, δημοτικός...

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας Νίκος Σοφιανός και ο υποψήφιος δήμαρχος Ζωγράφου Ανδρέας Καραβίδας πραγματοποίησαν κοινή περιοδεία το πρωί του Σαββάτου στην περιοχή του Αγ. Θωμά, συνομίλησαν με κατοίκους της περιοχής και καταστηματάρχες στον εμπορικό δρόμο της Μικράς Ασίας. Μαζί τους ήταν οι υποψήφιες δημ. σύμβουλοι Αθήνας Τόνια Κατσάνου και Βάσω...

Το πόστο καθαριότητας του 5ου διαμερίσματος στην οδό Δροσοπούλου, το πόστο πρασίνου του 5ου διαμερίσματος στη Γκράβα, τον τομέα καθαριότητας στην οδό Βηλαρά και τη Διεύθυνση Δόμησης του Δήμου επισκέφτηκε την Παρασκευή 17 Μάη ο Νίκος Σοφιανός, υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας. Στη συζήτηση με τους εργαζόμενους του δήμου τόνισε:

Περιοδεία στο Γενικό Νοσοκομείο "Ερυθρός Σταυρός" (Κοργιαλένειο - Μπενάκειο Ε.Ε.Σ.) πραγματοποίησε την Πέμπτη ο Νίκος Σοφιανός μαζί με την Βάσω Μουντάκη, Διευθύντρια της Καρδιολογικής Κλινικής του ΓΝΑ «Η ΕΛΠΙΣ» και υποψήφια δημοτική σύμβουλο Αθήνας.

Μια ενδιαφέρουσα βραδιά με μεσογειακούς ήχους πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 15 Μάη, στο μπαρ "Ακροβάτης", στο Παγκράτι. Χαιρετισμό απηύθυνε ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος Δήμαρχος Αθήνας με τη "Λαϊκή Συσπείρωση".

Ο Νίκος Σοφιανός επικεφαλής κλιμακίου του ΚΚΕ, επισκέφτηκε την Τετάρτη τη Λέσχη Φιλίας στο Μεταξουργείο, και ακολούθως πραγματοποίησε περιοδεία στα καταστήματα του Κεραμεικού και του Μεταξουργείου, μοιράζοντας το προεκλογικό υλικό της «Λαϊκής Συσπείρωσης» για το δήμο και την περιφέρεια Αττικής και του ΚΚΕ για τις ευρωεκλογές.

Επίσκεψη στις Τεχνικές Yπηρεσίες του Δημοτικού Βρεφοκομείου, στη Φιλαρμονική του δήμου και στην Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη πραγματοποίησε σήμερα ο Νίκος Σοφιανός, υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας με τη "Λαϊκή Συσπείρωση".

Καλλιτέχνες, άνθρωποι των γραμμάτων και των τεχνών, δημοσιογράφοι, συναντήθηκαν το βράδυ της Δευτέρας, σε έναν όμορφο χώρο στο κέντρο της Αθήνας. Μέσα σε ωραίο και ζεστό κλίμα συζήτησαν και αντάλλαξαν σκέψεις με τους υποψήφιους της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Νίκο Σοφιανό, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιο δήμαρχο Αθήνας, και Γιάννη Πρωτούλη, μέλος...