2022

Συζήτηση προ ημερήσιας διάταξης για τα προβλήματα των ειδικών Σχολείων έγινε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Αθήνας που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022, έπειτα από αίτημα και της Λαϊκής Συσπείρωσης, την ώρα που έξω από το Δημαρχείο πραγματοποιούταν παράσταση διαμαρτυρίας από τον Ενιαίο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ...

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Αθήνας που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 30 Μάη 2022, ο Χάρης Βουρδουμπάς, δημοτικός σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης Αθήνας, έθεσε προ ημερήσιας διάταξης τα εξής:

Ο Δήμαρχος της Αθήνας επέλεξε τις προηγούμενες μέρες να αντιπαρατεθεί δημόσια με τον υπουργό της κυβέρνησής του Τ. Θεοδωρικάκο, για την ασφάλεια στην πόλη. Ήταν ένας καυγάς στημένος, σε φιλόξενη για την κυβέρνηση, συχνότητα των FM.

Εντός ημερήσιας διάταξης «Συζήτηση για το πράσινο στην Αθήνα» πραγματοποιήθηκε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αθηναίων που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 4 Μαΐου 2022. Στην τοποθέτηση της η Βούλα Παναγή, δημοτική σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης, επισήμανε τα εξής:

Τα προβλήματα του 10ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Αθηνών έθεσε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Αθήνας που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 4 Μαΐου 2022, ο Χάρης Βουρδουμπάς, δημοτικός Σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης. Συγκεκριμένα, στην προ ημερήσιας διάταξης τοποθέτηση του δήλωσε τα εξής:

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Αθήνας που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 11 Απρίλη 2022, ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και δημοτικός σύμβουλος, έθεσε προ ημερήσιας διάταξης τα εξής θέματα:

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Αθήνας που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 14 Μάρτη 2022, ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και δημοτικός σύμβουλος, έθεσε προ ημερήσιας διάταξης τα εξής θέματα:

Την αντίθεση τους εξέφρασαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης Αθήνας απέναντι στο ψήφισμα που κατατέθηκε από τη δημοτική Αρχή για την καταδίκη της ρωσικής επίθεσης εναντίον της Ουκρανίας στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Αθήνας που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 2 Μαρτίου 2022. Με το εν λόγω ψήφισμα ουσιαστικά το Δημοτικό...

Το Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας συνεδρίασε την Τετάρτη 02 Μαρτίου με μοναδικό θέμα την έγκριση των συμβάσεων μεταξύ του Δήμου Αθήνας, του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, της ΠΑΕ ΠΑΟ και τις τράπεζες Πειραιώς και Alpha Bank, για την Διπλή Ανάπλαση σε Λεωφόρο Αλεξάνδρας και στον Βοτανικό.